Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Az Egészségvédő Kör Chi-Kung klubja

EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR, alapítva: 2007. szeptember 07.

A FOGLALKOZÁSOK TARTÁSÁT 03. 15-TŐL A HOTEL KÖZÖSSÉGI TEVÉKENYSÉGEKKEL KAPCSOLATOS EGÉSZSÉGÜGYI KORMÁNYRENDELETEKNEK VALÓ MEGFELELÉSE VÉGETT FELFÜGGESZTJÜK, 03. 15-I KÖZLEMÉNYÜNKNEK MEGFELELŐEN! Kérjük Kedves Érdeklődőink szíves megértsét, és addig is amíg újra együtt Chi - Kung-ozhatunk, gyakoroljuk otthonunkban egyénileg az eddig tanultakat! A folytatás időpontját itt közzétesszük!

                                       - az Egészségvédő Kör munkatársai -

"Légy kiegyensúlyozott, összeszedett, egészséges, energikus és békés... Chi Kung foglalkozásaink segítségével!"

A CHI KUNG és TAI CHI - CHI KUNG gyakorlatok, a Chi Kung MEDITÁCIÓK, kiválóan alkalmasak az életenergia szint növelésére, a belső harmónia és belső béke, illetve energetikai védelem kialakítására, a koncentráció fokozására, valamint erőteljes egészségvédő és egészségfejlesztő hatás végett - amely a hagyományos kínai gyógyászat több, mint 5000 éves egészségmegőrző és öngyógyító rendszerének szerves részét képezi.

Chi Kung-ozzunk együtt testi-lelki-szellemi egészségünk megőrzéséért, fejlesztéséért! (további információkat lásd lentebb!)

A Chi Kung, a tudat irányításának kiváló módszere. A gyakorlatokat a tudatunk irányításával, teljes koncentráció mellett végezzük, a mozdulatok irányítják a légzést...

Az Egészsévédő Kör Chi-Kung klubján a részvétel  - 2018. 12. 01-től alkalmanként ALAPÍTVÁNYI TÁMOGATÁSSAL CSAK 500 Ft/fő amelyet működési támogatásként fogadunk.

 

A foglalkozásokat vezeti: Szűcs Gyöngyi, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta tgy., rekreációs mozgásprogram-vezető

 

Időpont 17.00-18.30-ig keddenként, kivéve ünnepnapok. Ha más ok miatt esetenként esetleg elmaradna a foglalkozás, azt itt a kiírásban, piros betűkkel közzétesszük, ezért kérjük honlapunk rendszeres figyelését és ha szükséges egymás értesítését!

Helyszín: Aquaticum Termál és Wellness Hotel Debrecen, Nagyerdei park 1. II. emelet (a Gyógyfürdő bejárata mellett)- a recepció felvilágosítást ad, hogy melyik teremben lesz a foglalkozás. A terem 1/4 órával a kezdés előtt nyílik, az előbb érkezőket kérjük, hogy a Gyógyfürdő aulájában várakozzanak!

Tudnivalók: A résztvevőket kérjük, hogy vastag zoknit  hozzanak magukkal! Előzetes jelentkezés nem szükséges, a létszámot a terem befogadóképessége határozza meg!

 

 Az új évadban egy új mozgásos gyakorlatsort tanulunk meg és több chi-kung meditációs technikát is megismerhetünk, az eddig tanult gyakorlatok ismétlésén kívül.

 

A klubfoglalkozás költségtámogatással működik, amennyiben az adományok összege fedezi a kiadásokat úgy fenntartjuk a foglalkozásokat.

 

A foglalkozásokon, programokon mindenki kizárólag a saját felelősségére vesz részt!

 

Az Egészségvédő Kör Chi-kung klubját

az Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő, Kutató, Oktató és Rekreációs Életmód Alapítvány (röv.név: Erőforrás Alapítvány) támogatja!

További információ: 0670-3203-284

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A programáltozás jogát fenntartjuk!