Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

A mágnesesség

 

A betegségek rejtett okai… vajon a Föld is beteg?

 

Az emberek többségét naponta foglalkoztatja az egészség kérdése…

vagy azért, mert érzik, hogy veszélyben van, vagy azért, mert naponta szenvednek különféle betegségek tüneteitől – érzik, hogy tenni kell valamit, keresik a megoldást…

Az erő, az energia meggyengülésének, a stressztűrő képesség csökkenésének, a sejtek korai öregedésének, a betegségek egyre nagyobb mértékű terjedésének viszont vannak titkos okai is…

ez az ok a FÖLD változásában keresendő.

A Földet a kozmoszból érkező káros sugárzástól a geo-mágnesesség, mint védő-burok védi meg.

Földünk mágnesessége kb. 200 évvel ezelőtt még 1 Gauss volt, ma ez az érték 0,4 – a kutatók mérései alapján. Ez 60%-kal kevesebb energia, mint hajdanán. Ez azt jelenti, hogy a védő burok is 60%-kal csökkent – amelynek következménye, hogy a meggyengült mágneses erőtér, sokkal több szervezetre káros kozmikus sugárzást enged be a légtérbe…

Meg kell állapítanunk, hogy az élet fő feltétele az oxigén, a tiszta víz, napfény és a táplálék mellett, a mágnesesség.

A mágnesesség hiánya egy egész sor negatív folyamatot képes beindítani bennünk, és körülöttünk, ezért a Föld mágneses hatásának pótlása ma az egyik legfontosabb feladat a számunkra. A mágnesség hiánya egyenlő a rendezettség hiányával – és ez sejtszinten is megnyilvánul!

Dr W.H. Philpott tudományos megállapítása, hogy a légkörünkbe kerülő káros sugárzásoktól az emberi szervezet elsavasodik!

Dr. Robert O. Young Ph.D. - Ph csoda c. könyvében arról ír, hogy a túl sok sav elvonja a sejtekből az oxigént, és egy káros, romboló ciklusba kerül a szervezet …

ennek a folyamatnak lehetnek többek között a következményei az allergiák, gyulladások, fájdalmak, az erek elszűkülése, a különféle auto-immun betegségek, pszichés zavarok, fokozott öregedés, és a korai halál…

Miért olyan veszélyes az elsavasodás? – mert a savas, oxigénhiányos, fáradt sejtekben kórokozók telepednek meg és szaporodnak fel,

az idegrendszer kifárad a sok stressz következtében

az izmok görcsösek

a bőr tónusa petyhüdt

az agyműködés is zavart szenvedhet…

csak idő kérdése, hogy az immunrendszer mikor „adja meg magát”…

e folyamat megállításához talán elegendő az életmódváltás, de már ahhoz sem biztos, de a folyamat visszafordításához már biztos, hogy NEM elegendő, hogy elkerüljük a „Déva-vára szindrómát” , ennél sokkal több kell …. erőteljes PLUSZ energiákra van szüksége a szervezetnek!

Hát nem furcsa, hogy diéták, kezelések, csodaszerek, csodadoktorok jönnek-mennek, az egészségi problémák meg egyre csak szaporodnak, a gyógyszerfogyasztás eddig soha nem látott méreteket ölt, miközben egyre több a gyógyíthatatlan beteg…

Hogy mit tegyünk?

LÚGOSÍTSUNK! – de hogyan? –kérdezhetnénk

a szövetnedvek ideális pH-ja 7,35-7,38

Fontos tudnunk, ha a pH 5,5-körül van, akkor haladéktalanul megjelennek és egyre erősödnek a szervezetben a

fájdalmak, allergiák, gyulladások, túlsúly… (a zsírsejtek tárolják a méreganyagokat, savasságot - cellulit!)

De hogyan lehet a szervezetet lúgosítani?

- lúgosító étrenddel,

- lassú mozgásokkal, sporttal (a gyors mozgás savasít!)

- meditációval, relaxációval

- pozitív gondolkodással …. DE! savas szöveti nedvekkel terhelt testben LEHETETLEN pozitívan gondolkodni!!! …itt az „ördögi kör”

Dr. W.H Philpott megállapítása, hogy a MÁGNES LÚGOSÍT!

Egymástól független laboratóriumi vizsgálatok egybehangzóan bebizonyították, hogy a MÁGNES lúgosítja a VIZET. A szervezetünknek pedig, legalább 70 %-a VÍZ!

Tehát itt a megoldás!

Egy jó megoldása lúgosításra: a mágnes-terápia

De a számtalan mágnes-terápia közül, vajon melyik a HELYES VÁLASZTÁS?

A mágnes terápia… amelyből megkülönböztetünk

- lassú módszereket – mint pl.: mágnes karkötők, mágneses lepedők, mágneses poharak, stb.) ezek alacsony Gauss értékűek, terápiás célra nem alkalmasak!

- gyors módszereket – elektromos mágnes-terápia …amely egy igen hatékony módszer,

Létezik, egy elektromos stimulációt és mágneses hatást ötvöző, minden eddiginél hatékonyabb módszer, a

Mannevit Reflex, amely áttörő hatású – az egészségvédelem és egészségfejlesztés területén! Amely

- feltölt energiával

- jó hatású a kedélyállapotra

- jól használható bőrfiatalításra

- javítja a keringést

- javítja a sejtek oxigén ellátását

- helyreállítja a sav-bázis egyensúly

- pótolja a Föld hiányzó mágneses hatását a szervezetben

- felerősíti a szervezet öngyógyító folyamatait - kiiktatva az öngyógyító erőket blokkoló tényezőket! Ugyanis, ha a szövetnedv lúgos pH felé tolódik el, a sejtek elegendő oxigénhez jutnak, és hamar regenerálódnak, esetleg olyan ki nem mutatott kórokozókkal is megbirkóznak, amelyek évek, esetleg évtizedek óta dolgoztak a háttérben… sok-sok szörnyű betegség-tünetet tartva fenn (lásd: Hulda R. Clark, Meggyógyulhatsz c..megdöbbentő könyvét!)

- fellélegezhetnek a szervek, a szervezet megállhat a lejtőn, majd egy egészségesebb irány felé haladhat tovább…. DE! Tudjuk, hogy minden pozitív változáshoz PLUSZ ENERGIA SZÜKSÉGES, ezen pozitív változásokhoz szükséges plusz energiát a Magnevit Reflex szolgáltatja!

 

Hogyan válaszolhatunk a kezdő kérdésre - a Föld is beteg? Egyáltalán nem. A Föld egyszerűen, korszakokon megy át – ebben a korszakában pedig a Föld mágneses hatása egyre gyengül.

 

Az egészségi problémák összetettsége, erőteljessége végett, napjainkra létjogosultsága csak egy komplex prevenciós és egészségfejlesztő, mágnesességet is pótló módszernek lehet! E komplex módszernek egyik fő részét képezheti a Magnevit Reflex-terápia.

 

Kedvező tapasztalatok százai szólnak a Magnevit Reflex egészségvédő-önkezelő módszer hatásosságáról, köztük nagyon sok praktizáló orvos, fiziotherápiás szakember és gyógyszerész hiteles tapasztalatai is. A készülék már több Magyorországi egészségügyi intéztézményben működik, nagy sikerrel.

Egyes akupunktőr orvosok hatásosabbnak találják a Magnevit Reflex készülékkel végzett akupunktúrát, mint a tűvel végzettet, mivel a készülék nem csak az illető akupresszúrás pontot stimulálja, hanem a szervezet HIÁNYZÓ MÁGNESSÉGÉT IS PÓTOLJA, miközben elektromos stimulációt is végez.

- Szűcs Gyöngyi -