Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Pünkösdölő Lengyelországban - az Egészségvédő Körrel, 2022. 06. 04-05-06.

FIGYELEM! Belépődíjak és egyéb, a programmal kapcsolatos várható költségekről INFORMÁCIÓT lásd lentebb!

 

Pünkösdi programkavalkád három igazi rekreációt, feltöltődést ígérő napban: Tutajozás a Dunajec csodás szurdok-völgyében, vagy a Nedeci vár megtekintése ha az időjárás azt diktálná, az Ojcowi Nepzeti Park bizarr sziklaormai, a mindig elragadó Krakkó, Zakopáne méltán híres nevezetességei vagy a Magas-Tátra lenyúgöző szépségű LOMBKORONA TANÖSVÉNYE  - az időjárás illetve a csoport többségének választása alapján, illetve ha a Pünkösdi forgatag végett ki kellene hagynunk Zakopánét. Ilyen színes, változatos napokat tölthetsz velünk, ha az Egészségvédő Körrel tartasz ezen a hosszúhétvégén. Hívd magaddal barátaidat, ismerőseidet is! Szeretettel várunk! Részleteket lásd lentebb!

Időpont: 2022. 06. 04-05-06. (3 nap/2 éjszaka)

Indulás: 2022. 06. 04-én 5.30 órakor a debreceni Nagyállomás melletti postahivatal előtti parkolóból, gyülekezés 1/4 órával korábban. Felszállás érvényes útiokmányokkal ! (kártya típusú SZIG., vagy útlevél)! Szükséges még EU-s TB kártya (ingyenesen készíttethető és 3 évig érvényes), és külföldi utasbiztosítás.

Szállás: Csendes , nyugodt környezetben, Myslenice üdülőövezetében, **+ hotel kétágyas (igény esetén 3 ágyas), zuhanyzós , WC-vel felszerelt szobáiban. (Szükség esetén a szobatársak megtalálásában tőlünk telhetően segítséget nyújtunk.) A szobákat és a buszt, a szabad helyek függvényében a befizetések sorrendjében töltjük, ezért érdemes a helyet mielőbb lefoglalni.

Ellátás:  reggeli és vacsora

Utazás: a jelentkezők számának megfelelően, komfortos autóbusszal

Visszaérkezés: utolsó napunkon az esti órákban, forgalomtól függően

Jelentkezési határidő:  legkésőbb 05. 22. - ezt követően lehetőség szerint szabad helyeink függvényében.

Előleg fizetése a jelentkezést követően, visszaigazoló email-ünknek megfelelően, amelynek összege: 20.000 Ft . 

 

Tervezett rekreációs programunk (az egyes napok programjai az időjárás vagy egyéb tényezők függvényében felcserélődhetnek, változhatnak):

1.       nap (szombat): Utazás Debrecenből kisebb megállókkal. Odafelé vezető utunkon megállhatunk egy rövid időre Késmárkon, Ólublón, vagy Lőcsén (amit időnk megemged) ha a tutajozásra bejelentett időpontunktól ez lehetővé válik. Első hosszabb programunk egy csodás tutajozás a varázslatos Dunajecen, a Pienini Nemzeti Parkban, utána egy kellemes környezetben  (a viteldíj ill. a menü ajánlatot és összegét hamarosan közzétesszük) - amely igazán feledhetetlen emléknek ígérkezik, csakúgy. mint a folyó szurdok-völgye fölé magasodó, bizarr sziklaormok látványa. A sekély vízben a biztonságosan sikló tutajokat, gorál tulajdonosaik kormányozzák. Időjárás fóggvényében a tutajozás helyett a legendás Nedec vára is programunk lehet.  Este a szállás elfoglalása után, vendéglátóink finom vacsorával várnak minket.

 

2.       nap (vasárnap), egy igen tartalmas napnak nézünk elébe, így egy bő fél nap alatt természet iránti szeretetünknek egy különleges helyszínen, az Ojcowi Nemzeti Parkban hódolhatunk, ahol a megkapó sziklaképződmények látványa ejti  rabul a túristákat, amely barlangokat, régi villákat, várromokat is rejt. Itt húzódik meg a Vízi Kápolna és a Lokietek Barlangja is.

A sok természeti szépség után Krakkó híres óvárosában vezet körbe idegenvezetőnk  a délután folyamán - amely UNESCO  védelem alatt áll. Felkeressük ha lesz időnk rá, a zsidó negyedet, a Fő teret a Posztócsarnokkal, Mária templommal, Jagelló egyetemmel, stb... Időjárástól függően változhat a természeti program és Krakkó belvárosában eltöltött idő aránya - hogy az a lehető legkomfortosabb és legkellemesebb legyen számunkra.

Lélekemelő programsorozatunk végeztével, ismét ízletes vacsorában lehet részünk, majd bizonyára jól fog esni az esti pihenés.

 

3.      nap (hétfő), a hazautazás napja. De mielőtt útrakelnénk hazafelé, előtte még remek programok várnak - időjárás és a csoport (többség) választásának függvényében vagy Zakopánéban tölthetünk el néhány kellemes órát - Gubalówka, sajt és bőrpiac, belváros stb. vagy ha a Pünkösdi programok végett  túlzsúfolt lenne Zakopáne (szakértők azt javasolják, hogy ez ünnep alkalmával felejtsük el az ilyenkor túlzsúfolt Zakopánét!) - a szlovák LOMBKORONA tanösvény fából készült ösvényein sétálva szerezhetünk páratlan élményeket, a lélegzetelállító panorámát nyújtó különleges kilátóval együtt - ahol már felvonó is megkönnyítheti a dolgunkat... sőt, remek éttermek is várják itt a megéhezett, vagy csak megszomjazott és pihenésre vágyó vándort. smiley E tartalmas néhány nap után, élményekkel teli folytatjuk utunkat hazafelé.

 

Résztvételi díj:  46.900 ft, amely tartalmazza - a buszos utazás költségeit a programok szerinti helyszínekre, valamint 2 alkalommal a szállás díját idegenforgalmi adóval és reggelit, vacsorát a program során.

 

A HÁTRALÉKOT legkésőbb az indulás előtt 35 nappal kérjük befizetni, vagy határidőn belüli jelentkezés esetén egyösszegben utalandó.Nem tartalmazza a részvételi díj az esetlegesen kellő létszám alatt megvalósuló utazás többlettköltségét, ilyen esetben csakis e többletköltség megtérítésével indulhat el a  program! 

 

A részvételi díj nem tartalmazza a felsoroltakon túli költségeket, mint pl.  a belépőket, szakvezetési díjakat és egyéb járulékos költségeket (mint pl. parkolási díjak és program során felmerülő egyéb költségek, stb) -az alábbiak szerint: 

 

Külön fizetendő  (hamarosan pontosítjuk). A különböző programokra más-más feltételekkel vehetünk belépő jegyeket, az alábbiak szerint.

- tutajozás: 18 Euro/fő, - ahová az egész csoportot bejelentettük.

- tutajozás előtti ebéd:  10,40 Euro/fő (+szervíz díj), ajánlatuk: "Gorál" menü (helyi specialitás) . kolbászos-káposztás leves + kenyér, juhtúrós sztrapacska (brindzové halusky), juhtúrós  derelye (brindzové pirohy) pirított szallonnával + 1 palacsinta. A csoportot egységesen bejelentettük, a pontos létszámot induláskor reggel aktualízáljuk!

- Esetleges rossz idő esetén tutajozás helyett (amit rossz idő esetén lemondhatunk) a Nedeci vár lesz a programunk, ami ebben az esetben 23 PLN-ba kerül.

- Lombkorona tanösvény belépője: Csoportos belépővel az egész csoport számára 18 Euro/fő, amely magában foglalja a felvonó árát oda és vissza, valamint a Lombkorona-sétány belépőjét. A kedvezményes csoportos ár/fő ennél a programnál annyiba kerül, mint a gyerek és a nyugdíjas egyéni jegy, így egyöntetűen az egész csoportra csoportos belépőt veszünk.

- Ojcowi vár belépője: felnőtt 18 PLN, gyerek és nyugdíjas 9 PLN/fő - az egész csoportot bejelentettük!

- Programmal kapcsolatos egyéb járulékos költségek: parkolási díjak, idegenvezetés, stb.: 1.500 Ft/fő a jelenlegi létszámunkkal.

- Ajánlott költőpénz: Euro - pl. ha a Lombkorona tanösvénynél fogyasztani szeretne valaki valamit, vagy a tutajozás után és esetleg némi ajándékot vagy képet venne valaki a tutajozás alkalmával, valamint Zloty- ha pl. a szállodában valaki innivalót szeretne fogyasztani, vagy Krakkóban a szabadidőnkben valamire szeretne költeni valaki, stb.

Bár ezt a programot kifejezetten a "rekreáció" jellemzi, nem kifejezetten tartalmaz "erős" túrákat, de azért a kellemes és könnyedebb természetjáró programoknál is jó szolgálatot tehet: megfelelő túra felszerelés, időjárásnak megfelelő öltözet, esőkabát, túracipő vagy túrabakancs, túra bot vagy Nordic bot, hátizsák, stb. Napközbeni élelemről és ivóvízről mindenki egyénileg gondoskodik. További információ túra-programok esetén ITT található>>>

 

A kiírást a tudomásunkra jutott újabb információkkal esetleges belépődíj árváltozásokkal az indulás napjáig folyamatosan aktualizáljuk!

A programon mindenki a saját felelősségére vesz részt.

 


FIGYELEM! AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR PROGRAMJAIRA  A JELENTKEZÉSEK ÉS BEFIZETÉSEK RENDJE MEGVÁLTOZOTT - KÉRJÜK, NE MEGSZOKÁSBÓL INTÉZZE EZZEL KAPCSOLATOS ÜGYEIT!

Programokra jelentkezés, a JELENTKEZÉSI ÜRLAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS ELKÜLDÉSÉVEL LEHETSÉGES, AMELY A KIÍRÁS ALJÁN LÉVŐ PIROS MEZŐBEN ELÉRHETŐ!

A jelentkezésére (amennyiben az hozzánk beérkezett) azonnal automatikus visszaigazoló e-mailt küld rendszerünk, amelyet követően (lehetőség szerint 2 munkanapon belül) minden esetben tájékoztó e-mailt küldünk,  amelyben többek között közöljük hogy van-e szabad helyünk.

AMENNYIBEN VALAMILYEN OKNÁL FOGVA 2 MUNKANAPON BELÜL NEM ÉRKEZNE TÁJÉKOZTATÓ VÁLASZ JELENTKEZÉSÉRE, KÉRJÜK FELTÉTLENÜL HÍVJA A  06-70/3203-284-ES TELEFONSZÁMOT, NEHOGY LEMARADJON!!!

Befizetés: válasz e-mail-ünket követően a részvételi díjat, a levelünkben megadott bankszámla számra és határidőig kérjük átutalni, az ezen programra való jelentkezésére küldött válasz e-mail-ünkből kimásolva az EZEN A PROGRAMON AKTUÁLIS BANKSZÁMLA SZÁMOT - az esetleges tévesztések, vagy keverések elkerülése végett! (KÉRJÜK, NE ARRA UTALJON, AMIT AUTOMATIKUSAN FELHOZ AZ ÖN E-BANK RENDSZERE, HANEM AZ ADOTT E-MAIL-ÜNKBEN SZEREPLŐRE!)

Helyfoglalást kizárólag eddig a határidőig tudjuk garantálni, amennyiben valamilyen oknál fogva kicsúszna ebből a határidőből, úgy feltétlenül kérjük, hogy telefonos egyeztetés előzze meg az esetleges későbbi utalást - hogy megvan-e még a hely!

 

Az átutalásáról ill. befizetéséről visszaigazoló e-mail-t külön NEM küldünk - viszont Ön minden esetben kap visszaigazolást a saját bankjától az utalás sikerességéről!

Az átutalásról szóló pénzügyi bizonylatot, minden esetben a hatályos számviteli törvényeknek megfelelően készítjük el.

 

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE>>>!

 

Szakmai program, adminisztráció, ügyintézés: 

Erőforrás Rekreációs Életmód, Szabadidősport és Túra Egyesület. illetve

 Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő. Kutató, Oktató és Rekreácós Életmód Alapítvány.

 

További információ: 70/3203-284

A jelentkezéssel kapcsolatban ha kérdése, kérése van kérjük írjon az: 

eroforras(pont)programok(kukac)gmail(pont)com 

e-mail címre.

 

A kiírást az indulás napját megelőző napig aktualizálhatjuk!

A program csak kellő jelentkező esetén valósul meg! - ezért segítség lehet, ha magával hívja szeretteit, barátait, ismerőseit is, hogy egy társaságban lehessenek. Minden esetre az egyedül érkezők is legtöbbször remekül érzik magukat, sokszor új barátokra, kedves társaságra találnak köreinkben és kérésre az esetleges szobatárs kérdését is segíthetünk megoldani (többnapos programunk esetén).

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők!

Fontos információk:

A befizetett összeg kizárólag abban az esetben jár vissza (a regisztrációs - banki költség megtérítésével), ha a kieső fél maga helyett más jelentkezőt hoz. A lemondásnak és az átadásnak előttünk kell megtörténnie lemondó és elfogadó nyilatkozattal. Amennyiben a program esetleg kellő jelentkező hiányában elmaradna, úgy a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. 

Jelentkezésével ill. befizetésével Ön a részvételi-, adatvédelmi- és felhasználói feltételeinket automatikusan elfogadja - még abban az esetben is, ha nem közvetlenül, hanem közvetve jelentkezik!

"Részvételi feltételeinket" (lásd ITT>>>) ,
"Adatvédelmi szabályzatunkat" (lásd ITT>>>) ,
"Felhasználói feltételeinket" (lásd ITT>>>) .
Előjelentkezéseket minden kötelezettség nélkül fogadunk, amely előzetes tájékoztatást jelent számunkra a busz és /vagy szállásfoglalás végett - amelyet a jelentkezési határidővel bezárólag véglegesíteni lehet. Ezen túlmenően jelentkezéseket csak szabad helyeink függvényében fogadunk, azonnali véglegesítéssel.
Helyfoglalást kizárólag a befizetés jelent! A befizetések sorrendjében töltjük a buszt, ill. a szállást.
A programon mindenki a saját felelősségére vesz részt.
A programváltozás és útvonal módosítás jogát fenntartjuk!