Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Erdélyi Szilveszter - rekreációs kirándulás az Egészségvédő Körrel, 2023. 12. 29 - 2024. 01. 02.

Kedves Kiránduló Társaink! Köszönjük a jelentkezéseket, a kellő létszámunk 11. 14. éjfélig összeállt.

Tájékoztató levelünket minden jelentkezőnk részére kiküldtük, amennyiben valaki mégsem kapta meg, úgy kérjük a spam és a promóciók mappában is megnézni a bejövő leveleken túl, ha ott sincs, akkor kérjük telefonon jelezni számunkra: 70/3203-284 .

A továbbiakban is fogadunk jelentkezéseket VÁRÓLISTÁRA, illetve ha a jelentkezők valamelyikének valami komoly akadály jönne közbe - a várólistás személy a helyére léphet.

5 csodás nap Erdély szívében - az Egészségvédő Körrel!

Kiszakadni a hétköznapok forgatagából, véget vetni a mindennapos feszültségnek. Kicsit megállni, gondtalanul megpihenni, feltöltődni, szép helyeken járni, remekül szórakozni, felhőtlen jó kedvvel mulatni, új barátokra szert tenni, élvezni minden percet egy remek társasággal - erre ad lehetőséget szilveszteri komplex rekreációs programunk az év utolsó napjaiban élőzenés, táncos vacsora-estekkel: SZÉKELY DISZNÓTOROS VACSORAESTTEL és FELEDHETETLEN SZILVESZTERI MULATSÁGGAL DÍSZVACSORÁVAL EGYÜTT, különleges programokkal!

 

Gyönyörű hegyek között, mesés erdélyi tájakon, apró hegyi falvak, hangulatos városok, nevezetességek, barlangok, várak, vízesések és szurdok-völgyek várnak.  Kedves emberek, finom ételek és nagyszerű programok teszik teljessé az idei szilvesztert, ha velünk tartasz Erdély egyik legszebb részére - a Hargita megyében lévő Gyergyószentmiklósra és környékére... (részletes programtervezetünket lásd lentebb!)

Ráadásként igazi évbúcsúztató - új év nyitó hangulat vár ezennel is Téged szeretteiddel, barátaiddal együtt.smiley

Remek kikapcsolódást, sok-sok kedves élményt, így tökéletes felüdülést, teljes rekreációt tartogat ez a néhány nap azok számára, akik az Egészségvédő körrel tartanak ezen az öt napon.

Ne halogasd, jelentkezz mielőbb - hogy le ne maradj! Hívj ismerősöket, barátokat is, vár az Egészségvédő Kör csapata!

A program sikeres lebonyolítását hivatalos együttműködő partnerünk segíti!

Időpont: 2023. 12.29 - 2024.01.02. (5 nap/4 éjszaka)

Indulás: Debrecenből, kezdő nap reggel 6.00 óra-kor, a Nagyállomás melletti postahivatal bejárata előtti parkolóból. Gyülekezés, bepakolás 3/4 6-tól.

Utazás: komfortos, autóbusszal (a jelentkezések sorrendjében töltjük a buszt és a szállást)

Visszaérkezés: utolsó nap, forgalomtól függően az esti órákban.

A részvételhez szükséges: érvényes úti okmány (kártya típusú SZIG., vagy útlevél), EU-s TB kártya (esetleges sürgősségi betegellátás erre vehető igénybe) és külföldi utasbiztosítás a fenti időtartamra.

Elhelyezés: Gyergyószentmiklós ünnepi díszbe öltözött központjában, közvetlen a főtér mellett, a már jól ismert *** szállodában ( két-, illetve három ágyas zuhanyzós / WC-s szobákban). A szálloda egyik szintjét idő közben teljesen felújították, így ennek megfelelően a részvételi díj különbség ezt tükrözi. A hotel szolgáltatásaiból:

szauna (szállóvendégek számára INGYENES és 7-22 óráig használható!), szolárium, kábeltelevízió, ingyenes WIFI - a bár és a recepció közelében használható, telefon, telefax, minibár, mosoda, vasalás, széf, pénzváltás és ajándék shop - nyitvatartási idejében, stb. A szállodai szobákban kis hűtő is található.

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli, három fogásos vacsora, 30-án disznótoros vacsorával és a SZILVESZTERI MULATSÁG DÍSZVACSORÁVAL kiírás szerint, lásd lentebb!)

Visszaérkezés: utolsó nap az esti órákban, forgalomtól függően.

Tervezett programunk (amely időjárás vagy egyéb tényezők függvényében felcserélődhet, változhat):

1. nap: 23. 12. 29. (péntek) - odautazás napja

Debrecen - (Derecske - Berettyóújfalu érintésével és felszállási lehetőséggel) - Királyhágó - Szováta - Gyergyószentmiklós útvonalon érkezünk meg.

Gyergyószentmiklós Hargita megye legnépesebb települése, a Gyergyói-medence keleti részén, csodálatosan szép természeti környezetben -   északon a Piricske (1544m), keleten a Magasbükk (1416m), délkeleten a Csíszér-hegy (1364m) által határolt területen fekszik.

Útközben kisebb megállót tarthatunk Királyhágón (mosdószünet, kávézási lehetőség + meglepetés), valamint Szovátán kis szabad programunk lehet -  elsétálhatunk a Medve-tóig gyönyörű útvonalon, ahol akár be is ülhetünk kicsit melegedni valahova, vagy a tóparti árusoknál egy finom forralt borral és sült gesztenyével kényeztethetjük magunkat kezdésként. Ha nyitva lesz Szovátán a vásározó-piac, arra is adhatunk egy kis időt ha a csoport szeretné.

Gyergyószentmiklósra megérkezve elfoglaljuk a hotelben szállásunkat, ahol végtelen vendégszeretettel és üdvözlő itallal majd finom vacsorával (három fogásos) várnak minket újra.

 

2. nap: 2023. 12. 30. (szombat) "ELŐSZILVESZTER" napja

Svédasztalos reggeli a szállodában, majd aki pihenős napot szeretne, az helyben a szállodában lazíthat, vagy ismerkedhet a várossal és felderítheti a környéket. (Aki még nem ismeri Gyergyószentmiklós híres nevezetességeit, vagy ismeri de újra látni szeretné, úgy egy rövid sétát tehetünk helyi idegenvezetőnkkel. Ha a többség akarja, helyben elsétálunk a Márton Áron utcán,  láthatjuk a legnevezetesebb barokk épületeket, többek között Czárán-ház, Kövér-ház, Kopacz-ház, Bocsánczi-ház stb. Mindenek előtt pedig Gyergyószentmiklós "szívét" az egykori Piac teret - Erdély egyik legszebb főterét érdemes bejárni. Szállodánk ablakaiból is ráláthatunk az ünnepi díszbe öltözött, kivilágított főtérre amely csodás látvánnyal kápráztat el minket estéről-estére, főként, ha mesés hólepel fedi majd a tájat...

Helyi idegenvezetőnk segítségével ha szeretnénk megismerhetjük Gyergyószentmiklós további nevezetességeit is: mint a város legrégebbi műemlékét - a római katólikus templomot, az örmény templomot, egy újdonság is vár, ez a torony-múzeum, illetve  ha időnk engedi, az ortodox templomot, vagy akár a görög katólikus templomot is, de bármelyiket ki is hagyhatjuk ha a többség azt akarja. Ezekre ha a többség szeretné, délelőtt összesen pár órát szánhatunk majd tovább indulunk.    

 

Felkereshetjük Gyergyószárhegyen az erdélyi reneszánsz építészet legszebb alkotását, a  Lázár grófok szépen felújított kastélyát, amely újra látogatható. (Belépő díját hamarosan közzétesszük!)

 

Kora délután, (vagy felcserélva a délelőtti programmal) a közeli Borzonton és környékén tölthetünk néhány kellemes órát, méghozzá a sokak által nagyon várt LOVASSZÁNOZÁSSAL/szekerezéssel, ami ezúttal a következők szerint zajlik. Két kocsi áll majd rendelkezésünkre, amely úgy van kialakítva hogy összesen egy kanyar alatt kb. 20-24 fő tud egyszerre indulni. A panzió ahonnan indulunk, forralt bor és kürtős kalács lesz felszolgálva, így előbb a csapat egyik fele, majd a másik fele megy el szánozni/szekerezni, így itt a vendéglátásban is mindenki részesülhet. Ezért a programért és a vendéglátásért NEM KELL KÜLÖN FIZETNI!

 

Borzont a Nagy-Borzont patak völgyében fekszik mesebeli környezetben, a Bucsin-tető lábánál (amely kedvelt hétvégi üdülőhely). A Bucsin-tető 1287 m magasan emelkedik a Gyergyói-medence nyugati határában, kijárati "kapuja" a Bucsin-hágó.

 

A mesés borzonti táj könnyen lehet, hogy egy kör Nordic Walkingra is elcsábítja a kényelmes bottal gyaloglók táborát, főként ha fehér hótakaróban pompázik majd egész Borzont és néhányan nem szeretnének lovasszánozni/szekerezni!- ezért a nordic botjainkat is feltétlenül csomagoljuk el! De egyszerűen csak nagyokat sétálgatni is óriási élmény lehet itt a táj csodáját és a hamisítatlanul tiszta levegőt élvezve amíg a többieket várjuk a panzióban , nagy beszélgetéseket folytatva - amire talán nem volt időnk ismerőseinkkel barátainkkal egész évben... 

 

Akár MEDVE-LEST is kérhetünk majd az esti órákban (opcionális, és csak kellő jelentkező esetén, külön térítés ellenében, amelyet hamarosan itt közzéteszünk!) A medve-les iránt érdeklődőket kérjük, hogy jelentkezésük elküldésekor megjegyzésben írják bele hogy medve-les érdekel, innen tudjuk majd hogy az arra szükséges létszám meglenne-e, hogy intézhessük ha szükséges a foglalást.

 

Helyi idegenvezetőnk még szolgálhat néhány új ötlettel erre a napra - ha időnk engedi.

 

A hotelbe visszaérve ÓÉVBÚCSÚZTATÓ  mulatságok várnak minket, ahol egy finom disznótoros vacsora keretében, a legendás helyi italok kíséretében - sok-sok mulatozással és ÉLŐZENÉVEL búcsúztathatjuk az óévet.

 

Disznótoros vacsora:

- Áfonya-szilva-köményes pálinka (korlátlan fogyasztás)

- Káposztaléleves

- Kolbász, hurka

- rántott káposzta

- rántott pityóka

- Előétel: frissen sült tepertőt lila hagymával és házi kenyérrel.

 

3. nap: 2023. 12. 31. (vasárnap) SZILVESZTER NAPJA, ÓÉV BÚCSÚZTATÓ - ÚJÉV KÖSZÖNTŐ MULATSÁG

- élő zenével, zenekarral, sok-sok tánccal, mulatozással, tűzijátékkal, tombolával (értékes ajándékokkal)... 

 

Tartalmas reggelinket  követően buszunkkal ezennel elsőként a téli pompájában tündöklő Gyilkos-tó és Békás-szoros páratlan csodavilágával ismerkedünk meg (helyi idegenvezetőnk kíséretében), ha már ismerjük, nem csoda ha ismét engedünk  "hívásának". Páratlan szépségével most is lenyűgöznek minket a bizarr sziklafalak, miközben nagyokat sétálgatunk ezen a mesés vidéken. Természetesen ekkor sem fognak innen a helyi árusok hiányozni, így külöféle csábító portékák, kézműves finomságok közül most is bőven válogathatunk...  ahol bizonyára találunk is egy kis "vásárfiát" (pl. fenyőrügy szirup, áfonya lekvár stb.) 

 

Néhány kellemes óra után kora délután visszatérünk a szállodába, hogy kis pihenéssel, majd készülődéssel tölthessük az időt... készen állva a szilveszteri mulatságra, óév-búcsúztatásra és az Újév köszöntésére.

 

Az év utolsó napján mindent megteszünk azért, hogy méltón köszönthessük az Új esztendőt...

Szilveszter esti mulatság és díszvacsora 18-19 órától "kifulladásig"  és amiben részünk lehet:

0.5 dl konyak/fő

1 üveg bor/fő

Gyümölcstál

Hideg előétel

Tűzijáték

Pezsgőfogadás szabadban, magyar éjfélkor és román éjfélkor magyar és székely himnusz éneklésével , de a helyi temlpomok is felkereshetők (5 percre vannak) aki szeretné egy-egy ima erejéig.

Leves

Főétel

Torta

Hajnali étel (... az előző esti "bemelegítés" után, érzékeny gyomrúak a  Szilveszteri tartalmas díszvacsorára tekintettel, a "Fekete-retek cseppet" vagy kinek-kinek hite szerint, a "Bilagitot" ne hagyják otthon! - de legalább a kömény pálinkát vegyék komolyan.smiley)

... és remek talp alá való élőzene, és sok-sok tánc egész éjszaka!

 

4. nap/ 2024. 01. 01. (hétfő) ÚJÉV NAPJA - kellemes lazítással

Svédasztalos reggelinket ezen a napon későbbre kérjük (a csoport igénye szerint), hogy SZILVESZTER éjjelén gondtalanul mulathassunk amíg csak kedvünk tartja aztán pedig jól kipihenhessük magunkat.

Az ÚJ ÉVI első "állomásunk"- felé  valamikor késő-délelőtt indulunk hogy délkörül érjünk oda (ahogy a csoport szeretné).

 

 

 WELLNESS PROGRAMUNK - egy késői reggelit követően, egyik lehetőség hogy Maroshévíz csodás sós-gyógyvizét élvezhetjük és pár órát engedjük hogy a gyógyvíz megtegye méregtelenítő hatását az előző esték iszogatása után. Út közben felkereshetjük a itteni csodás Termál-vízesést is, ahol remek fotókat készíthetünk! Másik lehetőség, hogy a most megnyílt BORSZÉKI GYÓGYFÜRDŐT keressük fel ahol csodás gyógyvizeit élvezhetjük pár óra WELLNESS-t, kényeztetést engedélyezve magunknak. Várjuk a visszajelzést hogy hol tudják fogadni a csoportunkat ebben az időpontban - AHOVÁ A TELJES CSOPORTLÉTSZÁMUNKAT BEJELENTJÜK ELŐRE. A belépőket hamarosan közzétesszük.

 

Néhány óra kellemes lazítást követően, szállásunkra visszatérve elfogyasztjuk finom vacsoránkat, majd sok kedves élménnyel telve bepakolunk, hogy holnap útnak indulhassunk hazafelé - de tudjuk, hogy a következő Szilveszterkor Erdély ismét szeretettel vár minket!

 

5. nap/ 2024. 01. 02. (kedd) - hazautazás napjasmiley

Svédasztalos reggeli, majd bepakolunk buszunkba, búcsút intünk vendéglátóinknak és számtalan kedves élménnyel gazdagodva buszra szállunk és hazafelé indulunk.

Útközben megállhatunk a vásározóknál ahol lehetőségünk nyílik rá Körösfőn egy kis pihenőre, nézelődésre, rövid vásárlásra - ha a többség szeretné és maradt még egy kis elkölteni valója. Út közben megállhatunk ha a csoport szeretné, esetleg Nagyvárad központjában egy rövid sétára hogy a csodás szecessziós város ünnepi díszbe öltözött hangulatát magunkkal hozhassuk.

Érkezés Debrecenbe az esti órákban - forgalomtól függően.

 

FONTOS! A szállodát Euróban kell fizetnünk , így a részvételi díj árfolyamfüggő, ha emelkedne jelentősebben a november eleji árfolyamhoz képest, kiegészítésre lenne szükség!

Részvételi díj: - a felújított részen 139.000,- Ft/fő, 

                         - a nem felújított részen 125.000,- Ft/fő, ( 2 ágyas, igény esetén 3 ágyas elhelyezéssel),  -  50 fős autóbusszal (kizárólag az arra szükséges jelentkező esetén). Egyágyas felár: +10 €/fő/éj. A helyek korlátozottak!

A részvételi díj tartalmazza: az utazást és a szállást *** gyergyószentmiklósi hotelben, félpanziós ellátással a program idejére és a szilveszteri mulatság és díszvacsora különdíját is élőzenével valamint 30-án a székely disznótoros vacsora felárát is élőzenével . 

 

Jelentkezési határidő, 2023. 11. 15. volt - a továbbiakban már csak várólistára tudunk jelentkezéseket fogadni! 

Hívj barátokat és ismerősöket is és jelentkezzetek mielőbb, hogy együtt mulathassatok barátaitokkal és új barátokra is szert tehessetek!  Ezért nagyon gyors jelentkezéseket kérünk! Jelentkezéskor, a közleményében feltétlenül kérjük szépen megjelölni hogy ki- kivel , esetleg kikkel szeretne egy szobába kerülni, és azt is, ha valaki társítást szeretne (amelyet lehetőségeinkhez mérten igyekszünk megoldani), valamint hogy lehetőség szerint a felújított részen vagy a nem felújított részen kérnék az elhelyezést. A szobák és férőhelyek száma korlátozott - amit csakúgy mint a buszt, a jelentkezések sorrendjében tudunk tölteni!

 

A teljes részvételi díj nem tartalmazza

- a belépőket és a külföldi programokkal kapcsolatos egyéb költségeket, parkolási díjakat útdíjakat stb. Pl. wellness-fürdő belépő (4 órára),  helyi idegenvezető díja pár programra + esetleges templom, kastély és egyéb belépők, stb.  Az ünnepi időszakra való tekintettel  a díjak az átlagostól kissé eltérhetnek, ezért a helyi programok végett szükséges összeget postosítani fogjuk amint megkapjuk és itt közzétesszük. Összesen: ..................... Lej (nem számottevő)

Az esetleges medve-les OPCIONÁLIS, és csak akkor lesz elérhető ha kellő jelentkező lesz rá. Ennek a díját is várjuk és közzétesszük. ........................ Euro (állítólag viszonylag jelentős)

(Ezen túl jól jöhet némi költőpénz: kávé, mosdóhasználat, esetleg áfonya lekvár, korondi kerámia, gyapjú zokni stb.smiley végett.)

- idegenforgalmi adót

- valamint a külföld biztosítás díját (amelyről mindenki egyénileg gondoskodik)

 

Előleg: 50.000,- Ft, amely a jelentkezésére küldött visszaigazolásunkban megadott határidőig utalandó.

Hátralék: a teljes részvételi díjból hátralévő összeg,

- a felújított szállás esetén 89.000 Ft/fő ,

- a nem felújított rész választása esetén 75.000,- Ft/fő,  (2 -3 ágyas elhelyezés szerint, ki hogy kéri a jelentkezéskor közleményben megadottak szerint, velünk leegyeztetve) - amely esedékes 2023. 11. 30-ig számlánkra érkezve.

Nem tartalmazza a részvételi díj a kellő létszám hiányában megvalósuló utazás többletköltségét, ilyen esetben csakis e többletköltség megtérítésével indulhat el a program! A részvételi díj azt sem tartalmazza ha a résztvevők kérésére többlet km-rel járó program kerülne megvalósításra, ebben a többletköltséget a csoportnak vállalnia kell.

 

Információ a természeti programokkal kapcsolatban: Bár ezt a programot kifejezetten a rekreáció jellemzi, nem igazán tartalmaz "erős" túrákat, de azért a kellemes és könnyedebb természeti programoknál is jó szolgálatot tehet a megfelelő túra felszerelés, időjárásnak megfelelő, réteges öltözet, esőkabát, csúszásmentes és vízálló túracipő vagy túrabakancs, (barlangban fejlámpa), túra bot vagy Nordic bot, hátizsák, stb. Napközbeni élelemről és ivóvízről mindenki egyénileg gondoskodik. További információ túra-programok esetén ITT található>>>

 

A kiírást a tudomásunkra jutott újabb információkkal, az indulás napjáig folyamatosan aktualizáljuk, ezért kérjük annak folyamatos figyelemmel kísérését, egymás értesítését.

A programon mindenki a saját felelősségére vesz részt!

 


FIGYELEM! AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR PROGRAMJAIRA  A JELENTKEZÉSEK ÉS BEFIZETÉSEK RENDJE MEGVÁLTOZOTT - KÉRJÜK, NE MEGSZOKÁSBÓL INTÉZZE EZZEL KAPCSOLATOS ÜGYEIT!

Programokra jelentkezés, a JELENTKEZÉSI ÜRLAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS ELKÜLDÉSÉVEL LEHETSÉGES, AMELY A KIÍRÁS ALJÁN LÉVŐ PIROS MEZŐBEN ELÉRHETŐ!

A jelentkezésére (amennyiben az hozzánk beérkezett) azonnal automatikus visszaigazoló e-mailt küld rendszerünk, amelyet követően (lehetőség szerint 2 munkanapon belül) minden esetben tájékoztó e-mailt küldünk,  amelyben többek között közöljük hogy van-e szabad helyünk.

AMENNYIBEN VALAMILYEN OKNÁL FOGVA 2 MUNKANAPON BELÜL NEM ÉRKEZNE TÁJÉKOZTATÓ VÁLASZ JELENTKEZÉSÉRE, KÉRJÜK FELTÉTLENÜL HÍVJA A  06-70/3203-284-ES TELEFONSZÁMOT, NEHOGY LEMARADJON!!!

Befizetés: válasz e-mail-ünket követően a részvételi díjat, a levelünkben megadott bankszámla számra és határidőig kérjük átutalni, az ezen programra való jelentkezésére küldött válasz e-mail-ünkből kimásolva az EZEN A PROGRAMON AKTUÁLIS BANKSZÁMLA SZÁMOT - az esetleges tévesztések, vagy keverések elkerülése végett! (KÉRJÜK, NE ARRA UTALJON, AMIT AUTOMATIKUSAN FELHOZ AZ ÖN E-BANK RENDSZERE, HANEM AZ ADOTT E-MAIL-ÜNKBEN SZEREPLŐRE!)

Helyfoglalást kizárólag eddig a határidőig tudjuk garantálni, amennyiben valamilyen oknál fogva kicsúszna ebből a határidőből, úgy feltétlenül kérjük, hogy telefonos egyeztetés előzze meg az esetleges későbbi utalást - hogy megvan-e még a hely!

 

Az átutalásáról ill. befizetéséről visszaigazoló e-mail-t külön NEM küldünk - viszont Ön minden esetben kap visszaigazolást a saját bankjától az utalás sikerességéről!

Az átutalásról szóló számviteli bizonylatot, minden esetben a hatályos számviteli törvényeknek megfelelően készítjük el és átadjuk.

 

 

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE>>>!

 

 

Szakmai program, adminisztráció, ügyintézés: 

Erőforrás Rekreációs Életmód Szabadidősport és Túra Egyesület /

 Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő Kutató Oktató és Rekreácós Életmód Alapítvány.

 

További információ: 70/3203-284

A jelentkezéssel kapcsolatban ha kérdése, kérése van kérjük írjon az: 

eroforras(pont)programok(kukac)gmail(pont)com 

e-mail címre.

 

A kiírást az indulás napját megelőző napig aktualizálhatjuk!

A program csak kellő jelentkező esetén valósul meg! - ezért segítség lehet, ha magával hívja szeretteit, barátait, ismerőseit is, hogy egy társaságban lehessenek. Minden esetre az egyedül érkezők is legtöbbször remekül érzik magukat, sokszor új barátokra, kedves társaságra találnak köreinkben és kérésre az esetleges szobatárs kérdését is segíthetünk megoldani (többnapos programunk esetén).

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők!

Fontos információk:

A befizetett összeg kizárólag abban az esetben jár vissza (a regisztrációs - banki költség megtérítésével), ha a kieső fél maga helyett más jelentkezőt hoz. A lemondásnak és az átadásnak előttünk kell megtörténnie lemondó és elfogadó nyilatkozattal. Amennyiben a program esetleg kellő jelentkező hiányában elmaradna, úgy a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. 

Jelentkezésével ill. befizetésével Ön a részvételi-, adatvédelmi- és felhasználói feltételeinket automatikusan elfogadja - még abban az esetben is, ha nem közvetlenül, hanem közvetve jelentkezik (másokon keresztül)!

 

"Részvételi feltételeinket" (lásd ITT>>>) ,

"Adatvédelmi szabályzatunkat" (lásd ITT>>>) ,
"Felhasználói feltételeinket" (lásd ITT>>>) .
Előjelentkezéseket minden kötelezettség nélkül fogadunk, amely előzetes tájékoztatást jelent számunkra a busz és /vagy szállásfoglalás végett - amelyet a jelentkezési határidővel bezárólag véglegesíteni lehet. Ezen túlmenően jelentkezéseket csak szabad helyeink függvényében fogadunk, azonnali véglegesítéssel.
Helyfoglalást kizárólag a befizetés jelent! A befizetések sorrendjében töltjük a buszt, ill. a szállást.
A programon mindenki a saját felelősségére vesz részt.
A programváltozás és útvonal módosítás jogát fenntartjuk!