Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Szlovákia és Lengyelország gyöngyszemei - rekreációs kirándulás az Egészségvédő Körrel, 2024. 08. 18-20.

Szlovákia és Lengyelország páratlanul szép látnivalóit keressük fel egy különleges programokkal teli rekreációs kirándulás keretében, ha velünk tartasz ezen az augusztusi hosszú hétvégén.

Figyelem, a kiírás új információkkal gazdagodott, lásd pirossal az alábbiakban! Jelentkezési határidő meghosszabbítva. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Érdeklődni telefonon: 0670 -3203-284

Ámulatba ejtő természeti helyek és lenyűgöző nevezetességek helyi idegenvezetővel - ahogy még nem láttuk:

- A csodás Jászói Cseppkőbarlang, majd Kassa látnivalói várnak,

- következő napon a lengyel Magas-Tátra legszebb tengerszeme a

Morskie Oko (lovaskocsikkal föl az út kétharmad részén tovább gyalog és végig gyalog le vagy aki lefele is lovaskocsival szeretne jönni, segítünk benne), majd Zakopane csábít egy kis feltöltődésre (szabadidő, vásárlási lehetőséggel a főutcán és a lengyel sajt és bőr-piacon),

- utolsó napunkon pedig reggelit követően Ótátrafüredre utazunk, innen Tarajka vár siklóval oda-vissza, fönt a Késmárki-csúcs a Lomnici-csúcs és a Nagycenki-csúcs ölelésében egy kis szabadidő a páratlan panorámát élvezve (séta, fotózás, különleges étterem) amíg a túrára vágyók ezalatt a Reiner menedékháztól a Nagytarpataki vízesésekig és vissza túrázhatnak egy viszonylag rövid de annál látványosabb távot idegenvezető-túravezetőnkkel kellő érdeklődő esetén (kb. 1-1,5 óra oda-vissza és túracipő vagy túraszandál szükséges hozzá, NEM SIMA TALPÚ sportcipő!!!) zárásként pedig a délutánt a megkapó szépségű Csorba-tónál tölthetjük kellemes sétával, pihenéssel, stb, a bazársoron esetleg ajándék vásárlással és gyönyörű fotókat készíthetünk a most is rabul ejtő szlovák Magas Tátráról ahonnan élményekkel telve indulunk haza majd a délutáni órákban.

Tervezett rekreációs programunk napi programjai az időjárás vagy egyéb tényezők függvényében felcserélődhetnek, változhatnak - ha szükséges!

ÚTVONALUNK SORÁN EZÚTTAL IS LEHET CSOPORTUNKHOZ CSATLAKOZNI, ELŐZETES TELEFONOS EGYEZTETÉSSEL - tel.: 70/3203-284 (pl. Miskolc stb.) Figyelem, igen rövid a jelentkezési határidő! Barátokkal, ismerősökkel együtt szeretettel vár - az Egészségvédő Kör! Jelentkezz még ma hogy le ne maradj!

Időpont: 2024. 08. 18-20.

Indulás: 2024. 08. 18. Debrecen kb. 5.30-kor a debreceni Nagyállomás melletti postahivatal előtti parkolóból, (amennyiben kellő hajdúszoboszlói jelentkező is lesz: Hajdúszoboszló kb. 6.00 óra, a Művelődés Központ mögötti parkoló mellől.) - még változhat, később pontosítjuk!!!

 

Elhelyezés: Poprádon 3* szállodában, 2 ágyas zuhanyzós szobákban, a szobatárs megjelölésével. Ha valaki társítást kér, jelentkezéskor kérjük szépen azt is jelölni. Egyágyas felár 18.000 Ft/2 éj/fő, külön jelzés esetén. Akik háromágyas elhelyezést igényelnek, azt is kérjük szépen jelezni. (A szálloda közvetlen közelében BILLA és KAUFLAND is található, este 21 óráig tartanak nyitva.)

Ellátás: svédasztalos reggeli és 2 fogásos vacsora salátabár, citromos víz

Utazás: kényelmes 50 fős autóbusszal (a jelentkezők számának függvényében)

Visszaérkezés: a program utolsó napján az esti órákban, forgalomtól függően.

Felszállás érvényes útiokmányokkal (kártya típusú SZIG., vagy útlevél. 

Itt a szállodához egy listát kell kitöltenünk, amelyhez név, születési idő, lakcím és útiokmány száma fog kelleni!) Szükséges még EU-s TB kártya, (ingyenesen készíttethető és 3 évig érvényes), és a külföldi programokhoz jó ha van utasbiztosítás. 

Jelentkezési határidő: 2024. 07. 15., ezt követően szabad helyeink függvényében (de 07. 12-ig meg kell lennie a minimális létszámunknak hogy ne adják oda a szobákat más csoportnak!!!)

Befizetési határidő: jelentkezést követően visszaigazoló e-mail-ünknek megfelelően. Aki bármilyen oknál fogva nem tudja tartani a befizetési határidőt, kérjük jelezze telefonon: 70/3203-283.

Részvételi díj: 89.500 Ft (amely 400 Ft/€-ig változatlan, e fölött kiegészítésre szorul, a bankunk aktuális, egyedi deviza árfolyamától függően) kellő jelentkező esetén.

Részvételi díj tartalma: szállás 2 éjszaka 3* szállodában 2 ágyas szobákban, 2 alkalommal svédasztalos reggeli, 2 alkalommal 2 fogásos vacsora salátabárral, WIFI, IFA, helyi idegenvezető költségei, autóbuszos utazás költségei a kiírás időpontjában kalkulált költségekkel - ha időközben váratlan költségnövekedés történne amit ránk hárítanak, akkor kiegészítésre szorulna. 

Részvételi díj NEM tartalmazza a belépőjegyek illetve sikló és lovaskocsi viteldíjak stb. árát, ezek külön fizetendők, melyek kb. díja jelenlegi információink szerint a következők, de még később pontosítjuk (felnőtt/diák, nyugdíjas - itt ez utóbbi kategóriát 65 év felett fogadják el): 

- Jászói barlang: 10 € /9 €

- Kassa, Dóm kriptával 5 € / 3 €

- Sikló Tarajkára oda-vissza 19 € egységesen

- Lovaskocsik a lengyel tengerszemhez csak felfelé, a központi parkolótól az út kétharmad részén - Morskie Oko, egységesen 90 Zloty (aki egyénileg lefelé is lovaskocsit választana a gyaloglás helyett, lefelé 50 Zloty) - vagy megfelelő Euró, idegenvezető mondani fogja az aktuális árfolyam szerinti árat.

- Belépő a  (lengyel) Tátra Nemzeti Parkba 4/3  €

- ha még esetleg valami belépős hely belefér a programunkba idegenvezetőnk szerint, akkor beletesszük és a belépője hozzá jön, illetve közzétesszük - de úgy tűnik hogy ezúttal is sikerült kimaxolni a rendelkezésünkre álló időt kedves-színes programokkal...smiley

- parkolások díja , esetleg váratlan banki és egyéb költségek lehetnek (remélhetőleg nem számottevő)

A kiírást a tudomásunkra jutott újabb információkkal, esetleges belépődíj árváltozásokkal stb az indulás napjáig folyamatosan aktualizáljuk!

 

A programon mindenki a saját felelősségére vesz részt.

 


FIGYELEM! AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR PROGRAMJAIRA  A JELENTKEZÉSEK ÉS BEFIZETÉSEK RENDJE MEGVÁLTOZOTT - KÉRJÜK, NE MEGSZOKÁSBÓL INTÉZZE EZZEL KAPCSOLATOS ÜGYEIT!

Programokra jelentkezés, a JELENTKEZÉSI ÜRLAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS ELKÜLDÉSÉVEL LEHETSÉGES, AMELY A KIÍRÁS ALJÁN LÉVŐ PIROS MEZŐBEN ELÉRHETŐ!

A jelentkezésére (amennyiben az hozzánk beérkezett) azonnal automatikus visszaigazoló e-mailt küld rendszerünk, amelyet követően (lehetőség szerint 2 munkanapon belül) minden esetben tájékoztó e-mailt küldünk,  amelyben többek között közöljük hogy van-e szabad helyünk.

AMENNYIBEN VALAMILYEN OKNÁL FOGVA 2 MUNKANAPON BELÜL NEM ÉRKEZNE TÁJÉKOZTATÓ VÁLASZ JELENTKEZÉSÉRE, KÉRJÜK FELTÉTLENÜL HÍVJA A  06-70/3203-284-ES TELEFONSZÁMOT, NEHOGY LEMARADJON!!!

Befizetés: válasz e-mail-ünket követően a részvételi díjat, a levelünkben megadott bankszámla számra és határidőig kérjük átutalni, az ezen programra való jelentkezésére küldött válasz e-mail-ünkből kimásolva az EZEN A PROGRAMON AKTUÁLIS BANKSZÁMLA SZÁMOT - az esetleges tévesztések, vagy keverések elkerülése végett! (KÉRJÜK, NE ARRA UTALJON, AMIT AUTOMATIKUSAN FELHOZ AZ ÖN E-BANK RENDSZERE, HANEM AZ ADOTT E-MAIL-ÜNKBEN SZEREPLŐRE!)

Helyfoglalást kizárólag eddig a határidőig tudjuk garantálni, amennyiben valamilyen oknál fogva kicsúszna ebből a határidőből, úgy feltétlenül kérjük, hogy telefonos egyeztetés előzze meg az esetleges későbbi utalást - hogy megvan-e még a hely!

 

Az átutalásáról ill. befizetéséről visszaigazoló e-mail-t külön NEM küldünk - viszont Ön minden esetben kap visszaigazolást a saját bankjától az utalás sikerességéről!

Az átutalásról szóló pénzügyi bizonylatot, minden esetben a hatályos számviteli törvényeknek megfelelően készítjük el.

 

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE>>>!


 

Szakmai program, adminisztráció, ügyintézés: 

Erőforrás Rekreációs Életmód, Szabadidősport és Túra Egyesület. illetve

 Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő. Kutató, Oktató és Rekreácós Életmód Alapítvány.

 

További információ: 70/3203-284

A jelentkezéssel kapcsolatban ha kérdése, kérése van kérjük írjon az: 

eroforras(pont)programok(kukac)gmail(pont)com 

e-mail címre.

 

A kiírást az indulás napját megelőző napig aktualizálhatjuk!

A program csak kellő jelentkező esetén valósul meg! - ezért segítség lehet, ha magával hívja szeretteit, barátait, ismerőseit is, hogy egy társaságban lehessenek. Minden esetre az egyedül érkezők is legtöbbször remekül érzik magukat, sokszor új barátokra, kedves társaságra találnak köreinkben és kérésre az esetleges szobatárs kérdését is segíthetünk megoldani (többnapos programunk esetén).

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők!

Fontos információk:

A befizetett összeg kizárólag abban az esetben jár vissza (a regisztrációs - banki költség megtérítésével), ha a kieső fél maga helyett más jelentkezőt hoz. A lemondásnak és az átadásnak előttünk kell megtörténnie lemondó és elfogadó nyilatkozattal. Amennyiben a program esetleg kellő jelentkező hiányában elmaradna, úgy a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. 

Jelentkezésével ill. befizetésével Ön a részvételi-, adatvédelmi- és felhasználói feltételeinket automatikusan elfogadja - még abban az esetben is, ha nem közvetlenül, hanem közvetve jelentkezik!

"Részvételi feltételeinket" (lásd ITT>>>) ,
"Adatvédelmi szabályzatunkat" (lásd ITT>>>) ,
"Felhasználói feltételeinket" (lásd ITT>>>) .
Előjelentkezéseket minden kötelezettség nélkül fogadunk, amely előzetes tájékoztatást jelent számunkra a busz és /vagy szállásfoglalás végett - amelyet a jelentkezési határidővel bezárólag véglegesíteni lehet. Ezen túlmenően jelentkezéseket csak szabad helyeink függvényében fogadunk, azonnali véglegesítéssel.
Helyfoglalást kizárólag a befizetés jelent! A befizetések sorrendjében töltjük a buszt, ill. a szállást.
A programon mindenki a saját felelősségére vesz részt.
A programváltozás és útvonal módosítás jogát fenntartjuk!