Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Bemutatkozás, Kizmanné Balázsi Veronika

Kizmanné Balázsi Veronika vagyok.

Az Egészségvédő Körrel a túrázás kapcsán, majd később a Hétfőnként megtartott ingyenes jóga foglalkozás során kerültem kapcsolatba. Az Egészségvédő Kör részéről Szűcs Gyöngyi 2015 szeptemberében kért fel arra, hogy az ingyenes jóga foglalkozásokat  vezessem Debrecenben az Aquaticum Hotelben.  25 éve találkoztam először a jógával. Zoltai Miklós jógamesternél tanultam.

A jóga kapcsán tapasztaltam meg, hogy mindenki saját maga felelős a saját életéért, egészségéért. Komoly ízületi fájdalmaim miatt kezdtem el a jóga gyakorlását, és mondtam le a húsevésről. Szorgalmasan végeztem a jógamestertől megtanult gyakorlatokat. A gyakorlásnak hála pár hónap alatt elmúltak ízületi fájdalmaim. Beiratkoztam vegetáriánus főzőtanfolyamra, így szakszerűen, mégis finom ételeket tudtam készíteni.

Pozitív tapasztalataim arra ösztönöztek, hogy mélyebb ismeretekre tegyek szert. Ezért végeztem el az Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta és Természetgyógyászati képzést, majd fizioterápiás asszisztensi végzettséget szereztem, és 13 évet dolgoztam a Debreceni Gyógyfürdőben fizioterápiás asszisztensként. Érdekelnek az alternatív egészségmegőrző technikák, ezért további tanulmányokat folytattam. Nagyon jó stressz oldó hatású a Tibeti hangtálakkal végzett kezelés, a különböző masszázsok.

A jóga, gyógyfürdőzés, túrázás, kerékpározás, kedvelt tevékenységemmé vált. Jóga foglalkozások tartásával és különféle masszázsok, kezelések végzésével másoknak is szívesen segítségére vagyok.