Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Bemutatkozás, Kiss Erika

Kiss Erika vagyok.
 
Gimnazista koromban, barátnőm hatására tájfutó voltam pár évig, ekkor kerültem először természetközelbe. Érettségi után a családalapítás, tanulás és gyermeknevelés évtizedei következtek. Amikor az ilyen jellegű elfoglaltságaim szűnni kezdtek, eljutottam oda, hogy több időt szentelhettem kedvteléseimnek és  keresni kezdtem azoknak az embereknek a társaságát, akik szintén a természetben érzik jól magukat. Így jelentkeztem túravezetői tanfolyamra a Navigátor Debreceni Túra Klub szervezésében 2010-ben. Jártam hazánk szép pontjain, az erdélyi Bihar-hegység, a Szlovák Paradicsom, az Alacsony- és  Magas-Tátra csodálatos helyein.
 
Vallom, hogy nincsenek véletlenek. Az sem véletlen, hogy az Egészségvédő Kör csapatába kerültem.  Az utóbbi években itt megszervezett túrák kedvező lehetőséget biztosítottak egyéni fejlődésemhez is.
 
Idő közben, kisebb egészségügyi problémáim arra a felismerésre vezettek, hogy a betegségeknek lelki okai vannak. A gyógyszerek szedésétől már fiatal koromban is berzenkedtem. Azt gondolom, hogy az egészség megőrzésében a megelőzésnek fontos szerepe van, ehhez pedig a megfelelő táplálkozás, rendszeres, örömöt okozó mozgás és kiegyensúlyozott lelki élet nyújt segítséget.Olyan könyveken nevelődtem mint Ghislaine L'anctot: Az egészségügyi maffia, Dr. Ébert Jenő: Vigyázat: orvos, Rüdiger Dahlke: A lélek nyelve betegség. Thorwald Dethlefsen:  A sors mint esély, stb...
 
Gyere, túrázz velünk, tegyünk együtt az egészségünkért!