Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Az Egészségvédő Kör - Angol társalgási klubja FELNŐTTEKNEK 2022.

Az ANGOL TÁRSALGÁSI KLUBUNK 2022. szeptember 28-tól folytatja foglalkozásait, a 2. szintű középfok felé haladó csoporttal!

A 2. szinthez, szintfelméréssel működés alatt is folyamatosan be lehet kapcsolódni, míg 1. szintű, kezdő, alapozó csoportot idén ősszel nem indítunk.

Ne halogasd tovább az angol tanulást és gyakorlást, jelentkezz MOST, hívj barátokat, ismerősöket is!

EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR, alapítva: 2007. szeptember 07.

2022-ben a kezdési időpontok SZERDÁNKÉNT:

- 2. szint (kezdőről továbbhaladó, alapismereteket tovább bővítő csoport - A2) 17.00- 18.30-ig .

Jelentkezz most, hívj barátokat, ismerősöket is! Szintfelméréssel folyamatosan be lehet kapcsolódni csoportjainkba! Téged is szerettel vár kiváló hangulatban, remek légkörben egy összetartó jó csapat! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Gyakran utazol külföldre? Szeretnél egyszerű helyzetekben önállóan, nyelvi korlátok nélkül boldogulni? Vagy szeretnéd élővé tenni eddigi passzív tudásodat? Esetleg szeretteid külföldön élnek és szeretnéd, ha ott Te is meg tudnál szólalni, esetleg szeretnéd ha megértenének?

Ha a válaszod igen, akkor itt a helyed az Egészségvédő Kör Angol Társalgási Klubjában, amely két különböző szinten működik. Szókincsfejlesztő és szituációs gyakorlatok segítségével, barátságos légkörben fejlesztheted gyakorlati angol nyelvtudásodat. 

A foglalkozásainkat szükség esetén alkalmanként is lehet látogatni. az alábbiak szerint!

(Mivel igény mutatkozik erős középhaladó BESZÉD-ORIENTÁCIÓS gyakorló foglalkozásokra is (KÖZÉPHALADÓ ISMERETEKKEL RENDELKEZŐK RÉSZÉRE), ezért a későbbiek folyamán, ennek külön időpontban való indítását is tervezzük - erre való esetleges igényeket kérjük  előre jelezni. Ezzel kapcsolatos információkat hamarosan közzétesszük. Minden kedves jelentkezőt szeretettel várunk!

Az Egészségvédő Kör Angol társalgási klubja - FELNŐTTEKNEK

A foglalkozásokat vezeti: Kiss Erika klubvezető

Jelentkezni lehet - AZ ALÁBBI "JELENTKEZÉSRE KATTINTÁSSAL", A JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL (kizárólag első alkalommal!)

Helyszín: Debrecen, Piac utca 34. 

Időpont: szerdánként, a fentiek szerint

Két szinten fogadjuk a kedves érdeklődőket, amelyre folyamatosan, menetközben is be lehet kapcsolódni - előzetes jelentkezéssel (aki bizonytalan, rövid szintfelmérő teszt segítségével segítünk eldönteni, hogy melyik csoportba járjon):

1. szint időpont: Kezdő-alapozó,  (2x45 percben) - Kezdő, A/1 szint

2. szint időpont: Továbbfejlesztő - középszint felé haladó,  (2x45 percben). - alsó-középszíntű csoport, A/2)

 

TÁJÉKOZTATÓ A SZINTEKRŐL:

 

 Angol társalgás 1. szint - Kezdő - alapozó (elementari)

 

Ajánlott azoknak, akik nyelvtudással egyáltalán nem vagy csak minimális mértékben rendelkeznek.

Tervezett témák: önmagunk és családunk bemutatása, a színek és számok világa, idő, óra, tájékozódás a városban, bolti- piaci vásárlás, testrészek, betegség, időjárás, napi rutin feladatok, rendelés étteremben, kávéházban, utazás, és körvonalakban véve a munka, stb.

 

Angol társalgás 2. szint - továbbfejesztő, közép szint felé haladó (lower intermediate)

 

Ajánlott azoknak, akik az Angol társalgási klubunk 1. szintjét és 2. szintjét elvégezték, vagy már többszörös újrakezdők, illetve alapfokú tudással rendelkeznek. A következő nyelvtani ismeretek segítik a bekapcsolódást: egyszerű jelen és múlt idő, folyamatos jelen és múlt idő, egyszerű jövő idő, melléknév fokozás. (Szintfelmérésre lehetőség van, ha valaki bizonytalan, a klubvezető segítségével megtalálják az illetőnek legmegfelelőbb csoportotsmiley.)

Tervezett témák: az 1. szinten vett témák magasabb szinten való kibontása, szituációs gyakorlatokkal, szókincsfejlesztéssel a gyakorlati alkalmazásuk magasabb szintre emelése, játékos gyakorlatokkal a nehezebb területek megkönnyítése. TÁRSALGÁSI TÉMÁK MAGASABB SZINTEN VALÓ KIBONTÁSA SZITUÁCIÓS GYAKORLATOKKAL SZÓKINCSFEJLESZTÉSSEL A GYAKORLATI ALKALMAZÁSUK MAGASABB SZINTRE EMELÉSE JÁTÉKOS GYAKORLATOKKAL, A NEHEZEBB TERÜLETEK MEGKÖNNYÍTÉSÉRE - önmagunk és családunk bemutatása, a színek és számok világa, idő, óra, tájékozódás a városban, bolti- piaci vásárlás, testrészek, betegség, időjárás, napi rutin feladatok, rendelés étteremben, kávéházban, utazás részletesen, ill. új téma lehet pl. aprólékosan véve a munka világa, stb. - TOVÁBBHALADÓ CSOPORTNÁL EZEN TÉMÁK KIBŐVÍTÉSE AZ ÖNÁLLÓ BESZÉDET ÖSZTÖNZŐ ÉS SEGÍTŐ, KEDVELT FELADATOKKAL.

 

Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket, MINDKÉT SZINTEN előrefizetéssel - 30 napra szóló KEDVEZMÉNYES részvételi díj fizetési lehetőséggel - ELSŐ ALKALOMMAL AZ ALÁBBI JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSÉVEL!   

Részvételi díj 2022 ősz-től 

7.000,- Ft/fő/4 alkalom x 90 perc,

évek óta rendszeres klubtagjaink számára pedig

kedvezményesen 6.500,- Ft/fő/4 alkalom x 90 perc -  amely fizetendő (személyesen) az első alkalommal és kizárólag 4 egymást követő hétre érvényes.  

+Plusz jegyzet támogatás (kb. pár száz ft/hó, klubvezető tájékoztatást ad)!

Alkalomszerűen: 2.500,- Ft/fő/alkalom, aminek időtartama 2x45 perc.

 

 

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE>>>!

 

Az Egészségvédő Kör Angol társalgási klubját

az Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő, Kutató, Oktató és Rekreációs Életmód Alapítvány (röv.név: Erőforrás Alapítvány) támogatja!

További információ: 0670-3203-284

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A programáltozás jogát fenntartjuk!