Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Az Egészségvédő Kör NYÍLT NAPJA, 2019. 12. 01.

Különleges programok, érdekfeszítő témák - ismeretterjesztő előadások, bemutatók: 9.30 – 15.30-ig 

Helyszín: Méliusz Központi Könyvtára, Nagyterem

(Debrecen, Bem tér 19/D.)

9.30 - Megnyitó: Kiss Erika, az Erőforrás Alapítvány titkára köszönti a résztvevőket és rövid ismertetőt mond. (Érkezés, regisztráció, elhelyezkedés  9.00-tól 9.30-ig)

FIGYELEM! A rendezvény ideje alatt az épületben BÜFÉ üzemel, így az egész napi programon való részvétel is "komfortossá" tehető, mivel már reggel 9 órától, illetve a szünetekben is finom kávét, üdítőket, pogácsát, süteményeket, stb. lehet vásárolni.

9.30-11.00

Átváltozás – A tudat új technikái – Irányítási módszerek - Tudati felemelkedés – Öngyógyítás új orosz tanításai – bevezető előadás és koncentrációs gyakorlatok

Előadó:  Demján-Antal Judit – A. Petrov és G. Grabovoj tanításainak hivatalos oktatója

- 11.20-ig  az előadóhoz intézett kérdések, tapasztalatok, ill. érdeklődés esetén - a két orosz mester, 2020. első negyedévében tartandó debreceni tanfolyamaira előjelentkezési lehetőség.

11.30-12.15

Arctorna - természetes arcfiatalítás, "ízelítő" bemutató és kipróbálási lehetőség

A gyakorlatok hatására a ráncok enyhülnek, a toka visszahúzódik, az arc visszanyeri fiatalos kontúrját! Nincs titok, bárki elsajátíthatja a gyakorlatokat! Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás! A szépség Neked is jár, gyere, gyakorolj velünk!- Előadó: G. Hajdu Mariann, arctorna tréner

 12.15-13.00

Lady-fitt tréning - a "női erő" fejlesztéséért, "ízelítő" bemutató és kipróbálási lehetőség (a hely adottságaihoz mérten)

Célja a has és deréktájék  egészségének megőrzése, fejlesztése, a visszerek és urogenitális szervek karbantartása. Mellékhatásként energikusabb leszel, és számtalan ezen területtel kapcsolatos problémádnak búcsút inthetsz. Ne halogasd, ezt a gyakorlást nem lehet elég korán kezdeni! Tarts Te is velünk!  - Előadó: Kizmanné Balázsi Veronika, alternatív mozgás-terapeuta természetgyógyász

-  az érdeklődők felíratkozhatnak mind az Arctornánál, mind a Lady-fitt tréningnél, a 2020. januárjában induló több szintből álló foglalkozásokra, ill. azokra kedvezményes bérlet, valamint ajándékutalvány is igényelhető! Részletek a helyszínen.)

13.10-14.00

Tibeti hangterápia – Hangfürdő – Relaxáció tibeti hangtálakkal és gonggal - a tökéletes ellazulásért

A résztvevők székeken ülve élvezhetik, a fizika alapjain nyugvó, harmonizáló hangrezgéseket - amennyiben lehetőség lesz rá, a terem közepén esetleg feküdni is lehet korlátozott számban, amelyhez polifoamot kérünk hozni!

Előadó: Szűcs Gyöngyi, Peter Hess®-féle tibeti hangmasszázs és relaxációs terapeuta

 

14.10-15.00

Théta Healing ön-gyógyító meditáció és bemutató előadás

Előadó: G. Hajdú Mariann, Théta Healing oktató és konzulens

– 15.30-ig az előadóhoz intézett kérdések és tapasztalatok

15.30-tól Programzárás

Az Egészségvédő Kör NYÍLT NAPJÁT az Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő, Kutató, Oktató és Rekreációs Életmód Alapítvány szervezi

A RÉSZVÉTEL INGYENES! -  de működési támogatást köszönettel fogadunk.

Az Egészségvédő Kör programjaira (Arctorna-, Lady-fitt tréning-, Angol társalgás stb. foglalkozásokra) kedvezményes bérlet, illetve a közelgő ünnepekre való tekintettel, ajándékutalvány is igényelhető!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!