Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Az Egészségvédő Kör Nordic Walking Klubja - INGYENES!

JELENLEG MINDEN KÖZÖSSÉGI TEVÉKENYSÉG SZÜNETEL!

Az Egészségvédő Kör ingyenes Nordic Walking klubja - minden előzetes bejelentkezés nélkül, az alábbiak szerint várja az érdeklődőket a Nagyerdőn.  (Esős idő esetén és ünnepnapokon elmarad!) 

Egy jó csapat, kiváló hangulatban várja mindazokat, akik egy kis mozgással hajlandók támogatni az egészségüket  - Nordic Walking tréninget végzetteket nordic bottal, másokat bot nélkül. A gyaloglásra alkalmas cipőt (ami nem "sima" talpú!), réteges öltözéket és a jó kedvet senki ne hagyja otthon! A klub mindenki számára INGYENES! Részleteket lásd lentebb!

TÚRA KLUBUNK (egynapos)  további túrái ITT>>> találhatók,

REKREÁCIÓS KIRÁNDULÁSAINK, TÚRANAPOK, TÚRATÁBOROK (többnapos) ITT>>> található.

Jelenleg az Egészségvédő Kör Nordic Walking klubjának rendszeres természetjárás, gyaloglás iránt elhivatott tagjai és új érdekldők részére, hivatalos együttműködő partnerünk és egyben társ szervezetünk, a Fény Felé Alapítvány Kortalanul Fitten Gyalogló Csoportjához társulva van lehetőség - a Nagyerdőn közös gyaloglásokra, napi rendszerességgel.

Gyülekezési hely: a KÖDSZÍNHÁZ ELŐTT, naponta reggel fél 7 előtt, a csapat pontban 6.30-kor indul. Koordinátor nincs, valaki általában mindig megy aki tudja az útvonalat, amely kb. 3,5-4 km, amelyet érdemes megtanulni és a jelenlévők közül barátokat, gyalogló társakat találni.

Ettől függetlenül, alkalomszerű Nordic Walking túráinkat  a Nagyerdőn Pallagig, aktuálisan az Egészségvédő Kör Facebook oldalán hirdetjük ki, csakúgy mint más útvonalakat is.

Előzetes bejelentkezés nem szükséges, viszont azok részére akik most szeretnének csatlakozni, vagy nem járnak rendszeresen a csoportunkkal, illetve ünnepnapok, esetleg nem egyértelmű időjárás esetén, mindenképp érdeklődjenek egymás között a gyalogló társaktól.

 

 Akik érdekességekre vágynak, érdemes kipróbálniuk távolabbi túráinkat is!

További információ: 70/3203-284, vagy e-mailben ITT!>>>

Információ a Nordic Walkingról és oktatásról ITT!>>>

     

Azok részére, akik szeretnék elsajátítani a Nordic Walking helyes technikáit, TAVASSZAL és ŐSSZEL folyamatosan tanfolyamokat indítunk, külön időpontokban.

Figyelem! A Nordic Walking egészségfejlesztő hatásait csak a helyes technikák alkalmazásával lehet élvezni, csak attól hogy "botot fogunk a kezünkbe" a tartás nem javul, a derék nem karcsúsodik, a láb izületeinek terheltsége nem enyhül - ezekhez csakúgy mint a többi jótékony hatás eléréséhez helyes, un. "egészségi Nordic Walking" technikákat kell alkalmazni, ami képzéseinken elsajátítható és begyakorolható! Miért elégszik meg a kicsit jobbal? Törekedjen a legjobbra!

Nordic Walking tréningre jelentkezni lehet ITT!>>> Minőségi nordic walking botok beszerzésében segítséget nyújtunk!

 

Az oktatással kapcsolatban információ, jelentkezés Szűcs Gyöngyi , rekreációs mozgásprogram vezető, Nordic Walking trénernél , a 70 3 203 284 telefonon.