Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Az Egészségvédő Kör Nordic Walking Klubja

A KLUB ÁTSZERVEZÉS ALATT VAN, KÉRJÜK AZ ÉRDEKLŐDŐK SZÍVES TÜRELMÉT!

Az Egészségvédő Kör Nordic Walking klubja - minden előzetes bejelentkezés nélkül, a következők szerint várja az érdeklődőket: A LIGET TÉRRŐL INDULÓ, aktuális pallagi túráinkat az Egészségvédő Kör facebook oldalán tesszük közzé alkalomszerűen, amelyhez bárkinek lehet csatlakozni aki úgy érzi hogy a kb. 13,5-14 km távot teljesíteni tudja. Aki rövidebb távra vágyik, annak a szintén LIGET TÉRRŐL induló kb. 9 - 9,5 - 10 km távot javasoljuk, amikor a Nagyerdőn teszünk egy kisebb kört és ismét a LIGET TÉRRE ÉRKEZÜNK VISSZA. 

Egy jó csapat, kiváló hangulatban várja mindazokat, akik egy kis mozgással hajlandók támogatni az egészségüket  - Nordic Walking tréninget végzetteket nordic bottal, másokat bot nélkül. A gyaloglásra alkalmas, nem "sima" talpú cipőt, réteges öltözéket és a jó kedvet senki ne hagyja otthon! 

TÚRA KLUBUNK (egynapos)  további túrái ITT>>> találhatók - 2024-re, hamarosan!

REKREÁCIÓS KIRÁNDULÁSAINK, TÚRANAPOK, TÁBOROK (többnapos) ITT>>> található - 2024-re, hamarosan!

Az Egészségvédő Kör Nordic Walking klubjának rendszeres természetjárás, mozgás iránt elhivatott tagjait Debrecenben nagy szeretettel várjuk a facebook oldalunkon meghirdetett időpontokban!

Gyülekezési helyet az aktuális időpontokkal együtt közzétesszük.

Ez Egészségvédő Körtől egy koordinátor ilyenkor mindig megy a csoporttal, aki tudja az útvonalat, amelyet minden érdeklődőnek érdemes megtanulni és a jelenlévők közül barátokat, gyalogló társakat találni.

 

 Akiknek már javult az állóképességük és élmény-túrákra, sok különleges túraútvonalra, gyönyörű helyekre  vágynak, érdemes kipróbálniuk távolabbi túráinkat is!

További információ: 06 70 3203 284, vagy ITT!>>>

Információ a Nordic Walkingról és az őszi valamint tavaszi oktatásról ITT!>>>

     

Azok részére, akik szeretnék elsajátítani a Nordic Walking helyes, egészségfejlesztő technikáit, TAVASSZAL és ŐSSZEL tanfolyamokat indítunk kis csoportokban, előre meghatározott időpontban.

Figyelem! A Nordic Walking egészségfejlesztő hatásait csak a helyes technikák alkalmazásával lehet élvezni, csak attól hogy "botot fogunk a kezünkbe" a tartás nem javul, a derék nem karcsúsodik, a láb izületeinek terheltsége nem enyhül, a nyirokáramlás aktiválása nincs megtámogatva - ezekhez csakúgy mint a többi jótékony hatás eléréséhez az, un. "egészségi Nordic Walking" technikákat kell alkalmazni, amely képzéseinken elsajátítható és begyakorolható! Miért elégszik meg a kicsit jobbal? Törekedjen a legjobbra!

Nordic Walking tréningre jelentkezni lehet ITT!>>> Minőségi nordic walking botok beszerzésében segítséget nyújtunk!

Az oktatással kapcsolatban információ, jelentkezés Szűcs Gyöngyi , rekreációs mozgásprogram vezető, Nordic Walking trénernél ( Tel.: 06 70 3 203 284)