Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Az Egészségvédő Kör Jóga klubja

EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR, alapítva: 2007. szeptember 07.

A FOGLALKOZÁSOK TARTÁSÁT -  A HOTEL KÖZÖSSÉGI TEVÉKENYSÉGEKKEL KAPCSOLATOS EGÉSZSÉGÜGYI KORMÁNYRENDELETEKNEK VALÓ MEGFELELÉSE VÉGETT FELFÜGGESZTETTÜK, Kérjük Kedves Érdeklődőink szíves megértsét. A gyakorlatokat, a gyakorlást tréningeken tesszük elérhetővé, amelyről részleteket hamarosan itt közzétesszük!

Légy rugalmas, friss és kiegyensúlyozott az Egészségvédő Kör Jóga foglalkozásai segítségével!

    Foglalkozásaink eredeti, főként "Hatha Jóga" gyakorlatokat tartalmazó foglalkozások (többnyire a  "Jóga a mindennapi életben" rendszer alapján - amely a mai ember igényeihez idomul és fizikai, mentális, szociális és lelki/spirituális egészséghez segít), amelyhez gyakorlottaknak is, de kezdőként is lehet csatlakozni kortól és nemtől függetlenül!

A jóga kitűnő stresszoldó "testmozgás" - amely nemcsak mozgás - minden korosztály számára. Segít a helyes légzés és belső nyugalom elsajátításában, kiegyensúlyozhatja a keringést, megelőzheti a hangulatingadozást, növeli az ízületek mozgásterjedelmét, rugalmasabbá teszi a testet, védi a mentális egészséget.

Jógázzunk együtt testi-lelki-szellemi egészségünkért, fittségünkért! (további információkat lásd lentebb!)

 

A foglalkozásokat vezeti: Kizmanné Balázsi Veronika jógaoktató, alternatív mozgás és masszázsterapeuta tgy.

Időpont: 17.00-18.30-ig hétfőnként - kivéve ünnepnapok. Ha más ok miatt esetenként elvétve elmaradna a foglalkozás, azt alkalomszerűen itt a kiírásban, piros betűkkel közzétesszük!

Helyszín: Aquaticum Termál és Wellness Hotel Debrecen, Nagyerdei park 1. II. emelet (a Gyógyfürdő bejárata mellett)- a recepció felvilágosítást ad, hogy melyik teremben lesz a foglalkozás. A terem 1/4 órával a kezdés előtt nyílik, az előbb érkezőket kérjük, hogy a Gyógyfürdő aulájában várakozzanak!

Tudnivalók: A résztvevőket kérjük, hogy polifoamot, vastag zoknit,  esetleg kis takarót és párnácskát (a relaxációs részhez) hozzanak magukkal!  Előzetes jelentkezés nem szükséges, a létszámot a terem befogadóképessége határozza meg!

 

Őszi kezdés időpontja: A foglalkozások nem épülnek egymásra, folyamatosan be lehet kapcsolódni.

 

 

A foglalkozásokon, programokon mindenki kizárólag a saját felelősségére vesz részt!

 

Az Egészségvédő Kör Jóga klubját

az Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő, Kutató, Oktató és Rekreációs Életmód Alapítvány (röv.név: Erőforrás Alapítvány) támogatja!

További információ: 0670-3203-284

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A programáltozás jogát fenntartjuk!