Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Egy mélyen spirituális doktornő - Kristálypunktúra a mindennapokban címmel tanfolyamot tart számunkra, 2020. 03. 29-én

 

A tanfolyam is felfüggesztésre került amelyet majd egy későbbi időpontban fog megtartani a doktornő, aki az érdeklődők előjelentkezését viszont ez idő alatt is fogadja.

 KRISTÁLYPUNKTÚRA A MINDENNAPOKBAN (KRISTÁLYPUNKTÚRA III.) TANFOLYAMI ISMERTETŐ

Az emberek többsége nincs tisztában azzal, milyen hatalmas teremtőképesség birtokában van. Kevés szó esik erről, a gyakorlati életben történő megvalósításról még kevesebb.

A KRISTÁLYPUNKTÚRA III. tanfolyamon a bennünk szunnyadó teremtőképesség felébresztése történik. Ez lehetővé teszi azt, hogy a Kristályunk által a testünkben történő folyamatokat a tudatos teremtéssel irányítsuk, és a jelenlévő testi elváltozásokat célzottan korrigáljuk. Az emberi tudatosság egy magasabb fokú jelenléte segíti ezt a folyamatot, amelyhez a 2020. év új energiája is a segítségünkre van. Ez teszi lehetővé az eddigiektől eltérő, új kapcsolódást a Kristállyal, amelynek szellemi iránya magasabb szellemi síkokról jön. Ezt szeretném tovább adni azoknak, akik erre a szívükben hívást éreznek.  

Egyedülálló a KRISTÁLYPUNKTÚRA III. tanfolyam minden részletében és szellemi töltésében.

Számodra a személyes ajándék különlegessége az, hogy  A KRISTÁLYPUNKTÚRA A MINDENNAPOKBAN tanfolyamon együtt vehetsz részt szeretteiddel, vagy hozzád közelálló ismerőseiddel, akiket Te hívtál meg. Olyan új ismertetekkel gazdagodhatsz Te is, amely a Fényedet még ragyogóbbá teszi. Ez a tanítás ilyen formában csak ebben az évben kerül átadásra, és a 2020-as év energia szintjének emelésére is irányul.

A tanfolyam abban is újat hoz, hogy a „kezelő” Kristály csiszolatlan, ahogy a természet megalkotta. Ez a Kristály a tanfolyamon megvásárolható.

 

A TANFOLYAMRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉST KÉREK. A PONTOS HELYSZÍNRŐL CSAK AZOK KAPNAK ÉRTESÍTÉST, AKIK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT KINYILVÁNÍTOTTÁK (bővebb információkkal együtt, a tanfolyammal kapcsolatban)

JELENTKEZÉS, információ:

DR KELLERMANN ARANKA TERÉZIA (orvos, akupunktőr, spirituális kristályterapeuta)

  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    +36 20 22 33 552

A tanfolyam időpontja: 2020. március 29. Vasárnap. 10-17 óra

Helyszíne: Debrecen.

Díja: 12 000 Ft. (a helyszínen fizetendő)