Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Kirándulások

Az Egészségvédő Kör rekreációs kirándulásai, túranapjai, táborai

Csehország csodás részein - rekreációs kirándulás - az Egészségvédő Körrel 2020. 05.28-06.01.

Erre a kirándulásra a továbbiakban minden kötelezettség nélkül lehet még jelentkeni, amennyiben a hazai és az érintett ország kormányrendeletei az adott időben lehetővé teszik, megvalósítjuk a programot. Amennyiben ez nem lenne lehetséges, lehetőség van egy későbbi kirándulásunk választására is,  amikor azt már az egészségügyi rendelkezések lehetővé teszik, amennyiben a jelentkező élni kíván ezzel a lehetőséggel - ezzel kapcsolatosan lásd honlapunkon 03. 15-i közleményünket!

Végre jön a várva-várt tavasz, a napfény, a meleg, a színpompás virágok illata... és bár viszonylag sokat utazunk ez alkalommal (persze kis pihenőkkel), de megéri a fáradság mert most minden mesés helyet felkeresünk ahová csak ritkán juthatunk el.  Gyere Te is velünk, szeretettel várunk!

Csehország legszebb látnivalói várnak, ha az Egészségvédő Körrel tartasz ezen a felejthetetlenül gazdag, extra programokkal teli, különleges, élménydús rekreációs kiránduláson - a pünkösdi hosszúhétvégén.  Elsőként Pozsony nevezetességeivel ismerkedünk, majd felkeressük a megunhatatlan "száztornyú" Prágát, később a Cseh Paradicsom ámulatba ejtő csodavilágát, a híres "Porladó sziklák" homokkő birodalmát. De Rumcájsz mesebeli városkáját sem hagyjuk ki a rejtekadó jicini erdő közelében. Itt ha időnk engedi, Liberecz környéke és a Friedlandi vár felé is tehetünk egy kitérőt.  A varázslatos Karlovy Vary, majd Loket nevezetességei következnek, és ha időnkbe belefér, a söreiről híres Plzen, valamint a különleges építészetéről híres Marianske Lasne felé teszünk egy körutat.  Végül, a Morva-karszt lenyűgöző természeti szépségeit, a Macocha szakadéknál élénk táruló páratlan panorámát és a meglepetéseket tartogató Puncva cseppkőbarlangot is megtekintjük. 

Bővebben...

A festői Bodeni-tó körül - Ausztria - Németország gyöngyszemei, 2020. 07. 22-27.

Erre a kirándulásra minden kötelezettség nélkül lehet jelentkeni, amennyiben a hazai és az érintett ország kormányrendeletei az adott időben lehetővé teszik, megvalósítjuk a programot. Amennyiben ez nem lenne lehetséges, lehetőség van egy későbbi kirándulásunk választására is,  amikor azt már az egészségügyi rendelkezések lehetővé teszik, amennyiben a jelentkező élni kíván ezzel a lehetőséggel - ezzel kapcsolatosan lásd honlapunkon 03. 15-i közleményünket! Az  árakat hamarosan megkapjuk utazási irodai partnerünktől.

Egy feledhetetlenül szép, élménydús rekreációs kirándulás vár Rád az Alpok legszebb tájain való kalandozásaink során - ha velünk tartasz ezen a lélegzetelállítóan gyönyörű tájakban bővelkedő színes, látványos programsorozaton.

Nagy gyakorlattal rendelkező idegenvezetőnk a térség igazi specialistája, így vezetésével járjuk be a különleges szépségű természeti és nagy jelentőséggel bíró történelmi valamint szakrális helyeket.

Részletes programleírást lásd lentebb! Gyere velünk erre a csodás kirándulásra, hívj barátokat, ismerősöket is! Jelentkezz időben - a szállások véglegesítése végett, vár az Egészségvédő Kör!

Az útvonal mentén lehet csatlakozni a csoportunkhoz, előzetes egyeztetéssel!

Bővebben...

Rekreációs kirándulások, túranapok, táborok - az Egészségvédő Körrel 2020.

Egészségvédő Kör - alapítva: 2007.

Az idei évben néhány  különleges élményt és páratlan látványt tartogató, sokrétű többnapos túra- és rekreációs kirándulást állítottunk össze, az Egészségvédő Kör programjait működtető egyesületünk, és az azt támogató alapítványunk Törvényszék által hivatalosan bejegyzett szakmai céljaival és célok szerinti tevékenységeivel összhangban – reméljük sokak örömére...

Többnapos programjainkat a hatályos utazási törvény és más törvényi előírások maradéktalan betartásával, hivatalos együttműködő partnereink bevonásával bonyolítjuk le! 

 Korábbi programjainkon készült képeinket lásd facebook oldalainkon:

     és    - ezzel kapcsolatos állásfoglalásunkat lásd lentebb (adatvédelmi nyilatkozatunknál, részvételi feltételeinknél és felhasználói feltételeinknél).

A kiírásokat folyamatosan készítjük, ezek elérhetők a program neve után, a "KIÍRÁS ITT"-re kattintva!

A túraprogramokat szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező túravezetőink vezetik! (nevük a kiírásban szerepel)

Tervezett rekreációs kirándulások, túranapok, táborok 2020.

04. 11. FIGYELEM, CSAK EGYNAPOS PROGRAM KAPOTT HELYET HÚSVÉTKOR!!! Húsvét szombaton - a páratlan panorámát nyújtó Lombkorona tanösvényhez megyünk (ezúttal felvonóval) a Magas-Tátrába, (Bachleda völgy) és ezzel együtt a csodás nagyőri (Szepesbéla) Mednyánszky kastélyt keressük fel (idegenvezetőnkkel). Kiírás ITT>>>

 

05. 28 - 06. 01. (Pünkösd) 5 nap/4 éj, FIGYELEM, A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABÍTVA! - Csehországi rekreációs kirándulás. Idegenvezetőnk egy  igen tartalmas, válogatott különlegeségekben bővelkedő programra visz minket: Pozsony, Cseh Paradicsom szépségei (a Morva-karszt álomszép vidékén - Macocha szakadék, Punkva barlang), Prága, Melnik, Kralupi, Karlovy Vary, Loket, Plzen, Marianske Lazne. Jicin, stb. Kiírás ITT>>>

 

07. 22-27., 6 nap/5 éjszaka ( - a szállások függvényében, amit hamarosan pontosítunk) A festői Bodeni-tó körül visz csodás rekreációs kirándulásunk -  amikor is Ausztria és Németország gyöngyszemeit keressük fel. Idegenvezetőnk e területnek nagy specialistája, így garantált, hogy számtalan élményben és széleskörű információban lehet majd részünk a páratlan természeti kincsek látványán túl! Kiírás ITT>>>

 

08. 20-22. (3 nap/2 éjszaka - nem szükéges szabadság!) Túranapok a Szlovák Paradicsomban és a Magas-Tátrában (4 nap/3 éjszaka) - e területen nagy gyakorlattal rendelkező túravezetőnkkel. Egy igen látványos, és általunk eddig alig ismert szurdokvölgy következik a Szlovák Paradicsomban, magas-tátrai túraválogatásokkal - látványgazdag, igen színes, kis kihívásokat is tartogató,  ezzel együtt kellemes túranapok keretében. Kiírás hamarosan!

 

FIGYELEM, TELJESEN ÚJ PROGRAMTERVEZET: 09. 04-05-06. esetleg +07-e. (3nap / 2 éj, vagy 4 nap/3 éj , szállások függvényében pontosítjuk. Plitvice és csodás tengerparti kisvárosok látnivalói + egy kis csobbanás az Adriai-tengerben... tartalmas rekreációs kirándulásunk keretében, gyakorlott idegenvezetőnkkel. Részletek hamarosan!

 

10. 25- 11. 01 (8 nap/7 éj) Ciprusi rekreációs kirándulás repülővel, Debrecenből. Különlegesen szép természeti helyekkel, élménydús kirándulásokkal (helyi idegenvezetővel!) - és az érdeklődőkkel pluszként, Qi Gong (kínai légzés, mozgás és koncentrációs technika) gyakorlási lehetőség a páratlanul gyönyörű tengerparton, szállásunktól kb. 100 méterre...  Kiírás hamarosan!

 

12. 30-01.03. Élménydús Szilveszter az Egészségvédő Körrel, rekreációs kirándulásunkon, 5 nap/4 éj (Szlovákia, vagy Lengyelország, idegenvezetővel), később pontosítjuk!

Bővebben...