Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Kirándulások

Az Egészségvédő Kör rekreációs kirándulásai, túranapjai, táborai

Erdélyi Szilveszter - rekreációs napok az Egészségvédő Körrel 2019. 12. 29 - 2020. 01. 02.

5 csodás nap Erdély szívében - az Egészségvédő Körrel!

Kiszakadni a hétköznapok forgatagából, az egyhangú mindennapokból, véget vetni a mindennapos feszültségnek -  kicsit megállni, gondtalanul megpihenni, feltöltődni, csodás helyeken járni, remekül szórakozni, felhőtlen jó kedvvel mulatni, élvezni minden percet remek társasággal - erre ad lehetőséget szilveszteri rekreációs programunk az év utolsó napjaiban... 3 élőzenés, táncos vacsora-esttel!

Gyönyörű hegyek között, mesés erdélyi tájakon, apró hegyi falvak, hangulatos városok, nevezetességek, barlangok, várak, vízesések és szurdokvölgyek várnak.  Kedves emberek, finom ételek és nagyszerű programok teszik felejthetetlenné az idei szilvesztert, ha velünk tartasz Hargita megyébe, Erdély egyik legszebb részére - Gyergyószentmiklósra és környékére... (részletes programtervezetünket lásd lentebb!)

Ráadásként igazi évbúcsúztató - évnyitó hangulat vár ezennel is Téged szeretteiddel, barátaiddal együtt, parádés társasággalsmiley

Remek kikapcsolódást, sok-sok kedves élményt, így tökéletes felüdülést, teljes rekreációt tartogat ez a néhány nap azok számára, akik velünk tartanak.

Ne halogasd, jelentkezz most - hogy le ne maradj! Hívj ismerősöket, barátokat is, vár az Egészségvédő Kör csapata!

A program sikeres lebonyolítását hivatalos együttműködő partnerünk segíti!

Bővebben...

Varázslatos Barcelona - rekreációs napok az Egészségvédő Körrel 2019. 11. 04-08.

(KIÍRÁSUNKAT NÉHÁNY HELYEN PONTOSíTOTTUK, LÁSD LENTEBB!)

Együttműködő partnerüktől sikerült egy nagyon tartalmas, mégis kellemesnek ígérkező, kényelmes részvételt biztosító, ár-érték arányban igen jó szakmai programot kapni - de a létszám korlátozott! 

Elérkezett az Egészségvédő Kör különleges rekreációs programjának ideje: Barcelona és környéke lenyűgöző kiránduló célpont különleges építészetével, kiemelt zarándokhelyeivel, csodás  történelmi nevezetességeivel, gyönyörű tereivel és hegyeivel - mesés panorámát, sok kedves emléket és számtalan élményt tartogatva számunkra. Barcelona egy rendkívül hangulatos modern kikötőváros, a Földközi-tenger partján.

A katalán főváros főbb nevezetességeit, szakmai programunkat teljesítve, most rekreációs kirándulás keretében kereshetjük fel - méghozzá helyi idegenvezetőnkkel és helyi utazási iroda által bérelt busz segítségével -  hogy igazán tartalmas és kényelmes legyen számunkra a program. Barcelonában "bóklászni" igaz, egyénileg is nagy "divat" manapság (ekkor könnyen előfordulhat hogy felét sem látja az ember annak amit tervezett nem beszélve a hozzá kapcsolódó ismeretekről), de szakmai programunkként különleges energiájú szakrális helyek felkeresésére és szinte minden fontosabb túrista-látványosság elérésére és azokkal valamint történetükkel való beható megismerkedésre igazán csak egy helyi vezető segítségével lehet minőségi módon eljutni néhány nap alatt, és a sok fontos információt magunkba szívni úgy, hogy arra még évek múlva is emlékezzünk. Vagy néhány helyre ami nagyon tetszett, már célzottan tudjunk majd egyénileg is visszatérni egy későbbi időpontban. Minderre pedig most Debrecenből indulva és érkezve, repülővel kerülhet sor.

Bővebben...

Rekreációs napok, túranapok, táborok - az Egészségvédő Körrel 2019.

Egészségvédő Kör - alapítva: 2007.

Az idei évben havonta egy-egy,  különleges élményeket és páratlan látványt tartogató, sokrétű többnapos túra- és rekreációs kirándulást állítottunk össze, az Egészségvédő Kör programjait működtető, ill. támogató szervezeteink Törvényszék által hivatalosan bejegyzett szakmai céljaival és célok szerinti tevékenységeivel összhangban – reméljük sokak örömére...

Többnapos programjainkat a hatályos utazási törvény és más törvényi előírások maradéktalan betartásával, hivatalos együttműködő partnereink bevonásával bonyolítjuk le! 

 Korábbi programjainkon készült képeinket lásd facebook oldalainkon:

     és    - ezzel kapcsolatos állásfoglalásunkat lásd lentebb (adatvédelmi nyilatkozatunknál, részvételi feltételeinknél és felhasználói feltételeinknél).

A kiírásokat folyamatosan készítjük, ezek elérhetők a program neve után, a "KIÍRÁS ITT"-re kattintva!

A túraprogramokat szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező túravezetőink vezetik! (nevük a kiírásban szerepel)

Tervezett, aktuális rekreációs kirándulások, túranapok, táborok 2019.

10. 19-20-21-22-23. HALLOWEN A GARDALANDBAN, SIRMIONE - a Garda tó gyöngyszeme, a különleges látnivalókat tartogató PESCARA, a varázslatos VELENCE, a két kis sziget, MURÁNO és BURÁNO kincsei... és még sok érdekesség és természeti szépség, észak-olaszországi rekreációs kirándulásunkon (5 nap/4 éj) - ez a program az idén technikai okok miatt nem kerül megszervezésre, viszont a JÖVŐ ÉVBEN BEIKTATJUK!

 

11. 04-08. (5 nap, 4 éj) Barcelonai rekreációs kirándulás repülővel Debrecenből (utazási irodai partnerünk együttműködésével). Sok csodás látnivaló, szakrális helyek felkeresése, városnézés, nevezetességek megtekintése és BARCELONA KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK MESÉS TERMÉSZETI HELYEKRE, valamint hajókirándulás vár - az Egészségvédő Kör szakmai programján. A létszám korlátozott, jelentkezz hogy le ne maradj! Kiírás ITT>>>

 

12. 29 - 01.02. Erdélyi Szilveszter az Egészségvédő Körrel. Helyszínünk Gyergyószetmiklós és környéke csodás látnivalókkal és remek élményekkel:

A kedvünket először is ISTVÁN tánc- zenéje alapozza meg előszilveszter formájában, felkereshetjük a Békás-szorost, de a Gyilkos-tó téli mesevilágában is gyönyörködhetünk ha az időjárás megengedi. Akár Hargitafürdőn is tölthetük egy kedves téli napot - hópánkózással, forralt borozással vagy motoros-szánozással. Lesz egy székely hagyomány szerinti disznóvágásos napunk Borzonton ebéddel (miközben aki szeretne lovasszánozhat is a környéken, de a nordic walking elhivatottai szinte kötelező jelleggel tesznek egy kört "paripájukkal" a mesés, reméljük havas tájban) majd este székely mulatós zenére fogyaszthatjuk el disznótoros vacsoránkat (nagybőgő, tangó harmonika, hegedű, nóta éneklés...) majd ünnepi díszvacsora szilveszterkor tűzijátékkal, remek táncolható élőzenével - de ha időnk engedi, egy közeli sósgyógyfürdő wellness centrumában is rekreálódhatunk, de kedvenc helyi idegenvezetőnk is tartogat még számunkra néhány kellemes meglepetést... Kiírás hamarosan!

Bővebben...