Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Kirándulások

Az Egészségvédő Kör rekreációs kirándulásai, túranapjai, táborai

Különleges télbúcsúztató rekreációs kirándulás a Francia Riviéra mesés tájain, 2020. 02. 27 - 03. 02.

Figyelem! - az iroda a jelentkezési határidőt 01. 15-ig meghosszabbította számunkra, így még van egy rövid lehetőség a további jelentkezésekre. Gyere Te is velünk!

Az időjárást többen kérdezték, ezzel kapcsolatos információ, hogy február végén itt többnyire egy nálunk kellemes őszi időnek felel meg a hőmérséklet - azzal együtt, hogy ezt nem lehet kiszámítani, de általában így szokott lenni.smiley 

Káprázatos látványosság, felhőtlen szórakozás, csodás virágok, megannyi déligyümölcs, végtelen napfény és tenger... ez vár az Egészségvédő Kör rekreációs kirándulásán, amelynek részünkről kiemelt szakmai programjai: a világ egyik legérdekesebb virágkarneválján való részvétel Nizzában, a relaxációra is kiválóan alkalmas, varázslatos Nizzai Botanikus kert, az ámulatba ejtő Citromfesztivál Mentonban, valamint a lelki feltöltődést is biztosító világhírű szakrális hely, a Szent Antal Bazilika felkeresése Padovában - ahol évente több mint 4 millió zarándok hangolódik rá és töltődik fel a hely energiájával.

De ha a Francia Riviéra, valamint az Olasz Riviéra mesés tájain járunk, akkor nem hiányozhat programunkból Cannes, a filmfesztiválok városa, de a fényűzésről híres Monte Carlo, Monaco, az elbűvölő szépségű St. Marguerite sziget, csakúgy, mint az Olasz Riviéra legnépszerűbb üdülőparadicsoma, San Remo, valamint a híres olasz építész, Andrea Palladio városa, Vicenza sem.

A program lebonyolítására hivatalos együttműködő utazási irodai partnerüket kértük fel. A szállás lefoglalásához sürgős előjelentkezések szükségesek, ezért ne habozz, biztosítsd a helyed, jelentkezz most! Hívj barátokat, ismerősöket is erre az igen tartalmas, testet lelket felüdítő rekreációs programra! Részleteket lásd lentebb!

Bővebben...

Rekreációs napok, túranapok, táborok - az Egészségvédő Körrel 2020

Egészségvédő Kör - alapítva: 2007.

Az idei évben havonta egy-egy,  különleges élményeket és páratlan látványt tartogató, sokrétű többnapos túra- és rekreációs kirándulást állítottunk össze, az Egészségvédő Kör programjait működtető, ill. támogató szervezeteink Törvényszék által hivatalosan bejegyzett szakmai céljaival és célok szerinti tevékenységeivel összhangban – reméljük sokak örömére...

Többnapos programjainkat a hatályos utazási törvény és más törvényi előírások maradéktalan betartásával, hivatalos együttműködő partnereink bevonásával bonyolítjuk le! 

 Korábbi programjainkon készült képeinket lásd facebook oldalainkon:

     és    - ezzel kapcsolatos állásfoglalásunkat lásd lentebb (adatvédelmi nyilatkozatunknál, részvételi feltételeinknél és felhasználói feltételeinknél).

A kiírásokat folyamatosan készítjük, ezek elérhetők a program neve után, a "KIÍRÁS ITT"-re kattintva!

A túraprogramokat szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező túravezetőink vezetik! (nevük a kiírásban szerepel)

Tervezett, aktuális rekreációs kirándulások, túranapok, táborok 2020.

... IDEI PROGRAM-TERVEZETÜNKET HAMAROSAN KÖZZÉTESSZÜK!

Bővebben...