Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Kirándulások

Az Egészségvédő Kör rekreációs kirándulásai, túranapjai, táborai

Varázslatos Barcelona - rekreációs napok az Egészségvédő Körrel 2019. 11. 04-08.

Figyelem! Az árakat együttműködő partnerüktől megkaptuk, már fogadjuk a jelentkezéseket! Sikerült egy nagyon tartalmas, mégis kellemesnek ígérkező, kényelmes részvételt biztosító, ár-érték arányban igen jó szakmai programot kapni.

Elérkezett az Egészségvédő Kör különleges rekreációs programjának ideje: Barcelona és környéke lenyűgöző kiránduló célpont különleges építészetével, kiemelt zarándokhelyeivel, csodás  történelmi nevezetességeivel, gyönyörű tereivel és hegyeivel - mesés panorámát, sok kedves emléket és számtalan élményt tartogatva számunkra. Barcelona egy rendkívül hangulatos modern kikötőváros, a Földközi-tenger partján.

A katalán főváros főbb nevezetességeit, szakmai programunkat teljesítve, most rekreációs kirándulás keretében kereshetjük fel - méghozzá helyi idegenvezetőnkkel és helyi utazási iroda által bérelt busz segítségével -  hogy igazán tartalmas és kényelmes legyen számunkra a program. Barcelonában "bóklászni" igaz, egyénileg is nagy "divat" manapság (ekkor könnyen előfordulhat hogy felét sem látja az ember annak amit tervezett nem beszélve a hozzá kapcsolódó ismeretekről), de szakmai programunkként különleges energiájú szakrális helyek felkeresésére és szinte minden fontosabb túrista-látványosság elérésére és azokkal valamint történetükkel való beható megismerkedésre igazán csak egy helyi vezető segítségével lehet minőségi módon eljutni néhány nap alatt, és a sok fontos információt magunkba szívni úgy, hogy arra még évek múlva is emlékezzünk. Vagy néhány helyre ami nagyon tetszett, már célzottan tudjunk majd egyénileg is visszatérni egy későbbi időpontban. Minderre pedig most Debrecenből indulva és érkezve, repülővel kerülhet sor.

Különleges rekreációs programunk koronája pedig a szinte tökéletes elhelyezkedésű,  Barcelona szívében lévő, komfortos, elegáns és barátságos 3*-os szálloda az abszolút belvárosban, ahol ingyenes WIFI lehetőség adott és svédasztalos reggelivel kényeztetnek minket. Készíthetjük a fényképező gépünket, bizonyára bőven akad majd megörökíteni való pillanat.

... és hogy igazán elbűvöljön bennünket ez a csodás város, ehhez egy igen dús mégis kellemes és sok-sok élménnyel és meglepetéssel gazdagító 5* rekreációs program társul Gaudi különleges és egyben világhírű építészetének városában - több híres épülete is a Világörökség része Barcelonában!

Ez most egy kihagyhatatlan lehetőség, minden együtt áll arra, hogy remekül érezd magad ezen a nagyszerű kiránduláson!  Gyere velünk! Hívj barátokat is, jelentkezz MOST! Részleteket lásd lentebb! 

Jelentkezési határidő "azonnal" - a szállás és repülőjegy-foglalás végett!  A program kizárólag csak kellő jelentkező esetén valósul meg, miközben a helyek korlátozottak (min. és max. létszám!).

Bővebben...

Felvidéki kalandozások a rekreáció jegyében - sok-sok szlovák és lengyel élménnyel ( 2019. 09. 27-28-29.)

Élménydús, színes programokban lehet részed rekreációs kirándulásunkon szeptember végén, ha az Egészségvédő Körrel tartasz szlovák és lengyel kalandozásaink során. Ezen alkalomból, kedvelt idegenvezetőnk visz majd minket a rég nem látott, különleges szépségű természeti és nagy jelentőséggel bíró történelmi, valamint nagy energiájú szakrális helyekre!

Megismerkedünk Lőcse óvárosával, megállunk Késmárkon megtekintve és lefotózva nevezeteségeit, majd bejárjuk a késmárki várat. Majd Zakopáne vár minket ismert zarándokhelyével a pápai templommal, és a kihagyhatatlan Gubalowka, valamint a bőr és sajt-piac, a fő utca...

Közkívánatra került programunkba Nedec vára (ezeréves határ), a lenyűgöző dunajeci tutajozás meredek sziklafalak között, és a Vörös Kolostor mint szakrális hely - ahol karthauzi szerzetesek gyógynövénygyűjtéssel foglalkoztak. Ebédelhetünk is egyet idilli környezetben a Dunajec partján. Végezetül Ólubló hívogat nevezetességeivel, de "bevesszük" a lublói várat is és Zboró híres várát sem hagyjuk ki. Bártfa pedig a világörökség részeként varázsol el minket...  Részletes programleírást lásd lentebb! Gyere velünk, hívj barátokat, ismerősöket is! Jelentkezz MOST, hogy le ne maradj!

Bővebben...

Rekreációs napok, túranapok, táborok - az Egészségvédő Körrel 2019.

Egészségvédő Kör - alapítva: 2007.

Az idei évben havonta egy-egy,  különleges élményeket és páratlan látványt tartogató, sokrétű többnapos túra- és rekreációs kirándulást állítottunk össze, az Egészségvédő Kör programjait működtető, ill. támogató szervezeteink Törvényszék által hivatalosan bejegyzett szakmai céljaival és célok szerinti tevékenységeivel összhangban – reméljük sokak örömére...

Többnapos programjainkat a hatályos utazási törvény és más törvényi előírások maradéktalan betartásával, hivatalos együttműködő partnereink bevonásával bonyolítjuk le! 

 Korábbi programjainkon készült képeinket lásd facebook oldalainkon:

     és    - ezzel kapcsolatos állásfoglalásunkat lásd lentebb (adatvédelmi nyilatkozatunknál, részvételi feltételeinknél és felhasználói feltételeinknél).

A kiírásokat folyamatosan készítjük, ezek elérhetők a program neve után, a "KIÍRÁS ITT"-re kattintva!

A túraprogramokat szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező túravezetőink vezetik! (nevük a kiírásban szerepel)

Tervezett, aktuális rekreációs kirándulások, túranapok, táborok 2019.

08. 18-19-20. REKREÁCIÓS KIRÁNDULÁS - ÉLMÉNYNAPOK TOROCKÓN ÉS KÖRNYÉKÉN - egyik nap kedvenc zenészünk, István slágereire is táncolhatunk! Kolozsvár látnivalói helyi idegenvezetővel, plusz a csodás Kolozsvári Botanikuskert, a gyönyörű Tordai-hasadék bejárása, a Torockószentgyörgyi vár, -sajt manufaktúra, a Remetei sziklaszoros festői környékén található ortodox kolostor (kézműveskedő önfenntartó lakóival) a páratlanul szép Kolostor-völgyben szintén helyi vezetőnkkel kellemes séta, aki majd bemutatja nekünk Nagyenyed és Tövis legszebb történelmi emlékeit is.  (3nap / 2 éj) Kiírás ITT>>>

 

09. 27-28-29. FELVIDÉKI KALANDOZÁSOK a rekreáció jegyében, 2 az 1-ben  (szlovák és lengyel élményekkel) - tutajozás a Dunajecen, Vörös Kolostor mint szakrális hely, Nedeci vár, Pápai templom, Gubalowka és Zakopane elmaradhatatlan piaca, Lublói vár, Késmárki vár, Bártfa mint a Világörökség része ... várnak, igazán tartalmas  kirándulásunkon.  (3 nap/ 2 éj) Kiírás ITT>>>

10. 19-20-21-22-23. HALLOWEN A GARDALANDBAN, SIRMIONE - a Garda tó gyöngyszeme, a különleges látnivalókat tartogató PESCARA, a varázslatos VELENCE, a két kis sziget, MURÁNO és BURÁNO kincsei... és még sok érdekesség és természeti szépség, észak-olaszországi rekreációs kirándulásunkon (5 nap/4 éj) - ez a program az idén technikai okok miatt nem kerül megszervezésre, viszont a JÖVŐ ÉVBEN BEIKTATJUK!

 

11. 04-08. (5 nap, 4 éj) - FIGYELEM, VÁLTOZÁS! Barcelonai rekreációs kirándulás repülővel Debrecenből (utazási irodai partnerünk együttműködésével). Sok csodás látnivaló, szakrális helyek felkeresése, városnézés, nevezetességek megtekintése és BARCELONA KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK MESÉS TERMÉSZETI HELYEKRE, valamint hajókirándulás vár - az Egészségvédő Kör szakmai programján. A létszám korlátozott, jelentkezz hogy le ne maradj! Kiírás ITT>>>

Bővebben...

Élménynapok Torockón és környékén - rekreációs kirándulás az augusztusi hosszúhétvégén (2019. 08. 18-19-20.)

FIGYELEM! Indulás időpontja és szükséges lej lentebb kiírásra került, kérjük szépen a kiírást végigolvasni!

A nyaralások végeztével - színes programokban lehet részed REKREÁCIÓS  kirándulásunkon, ha az Egészségvédő Körrel tartasz Torockóra ezen az augusztusi hosszúhétvégén... amely alkalomból helyi idegenvezetőnk kalauzol majd minket a szebbnél szebb helyekre! Részletes programleírást lásd lentebb!

Köszönjük a jelentkezéseket, további érdeklődőink figyelmébe ajánljuk "Felvidéki kalandozások" c. szeptember végi rekreációs programunkat - lásd ITT>>> vagy novemberi barcelonai rekreációs programunkat, részletek ITT>>>

Bővebben...