Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Tanfolyam

Kristálypunktúra tanfolyam Debrecenben - az Egészségvédő Kör támogatásával (2019. 04. 07., vasárnap)

Egy különösen finom, egyszerű és mégis hatékony áthangoló, önkezelő, öngyógyító módszert tanít számunkra a KRISTÁLYPUNKTÚRA megalkotója, végtelen elhivatottságával, több évizedes tapasztalatával és elbűvölő személyiségével - Dr. Kellermann Aranka Terézia orvos, akupuktőr, spirituál- és kristályterapeuta - aki hatékonyan ötvözi módszerében a hagyományos kínai gyógyászat több ezer éves tudományát valamint a kvantumfizika megfigyeléseit és a hegyikristály gyógyításra való alkalmazásának saját tapasztalatait.  Ez alkalommal Debrecenben lehet részünk e nem mindennapi ismeretekben, FORDÍTSUK JAVUNKRA, VEGYÜNK RÉSZT TANFOLYAMÁN! Részleteket lásd lentebb! Jelentkezés a doktornő alábbi elérhetőségein! Bővebb információ a témáról a doktornő honlapján található>>> 

Bővebben...

VÁLTOZTASD MEG BELSŐ VILÁGOD! - de hogyan és miért? - Ingyenes előadás Debrecenben 2019. 01. 25.

ÉBRESZTŐ, DEBRECEN! - INGYENES ELŐADÁS

Időpont: 2019. 01. 25., 18-19.30 

ÖNHELYREÁLLÍTÁS - gyakorlati tanfolyam

Időpont: 2019. 01. 26., 9.00-14.00

A tematika:

"Az út, amely megváltoztatott" 
" A szemlélet, amely meggyógyított" 
"A gondolkodás, amely kiemel az alacsony tudatszintből." 
 
Hol jár ma a világunk? 
Hogyan kezdjem el a változtatást? 
2 tisztánlátó fenomén- Arkagyij Petrov és Grigorij Grabovoj- köztünk élnek, utat mutatnak. 
Válogatást adunk a legegyszerűbb technikákból.

Helyszín: Debrecen, Méliusz Juhász Péter Könyvtár Kp. Könyvtára (Bem tér), Nagyterem

LÉGY OTT, JELENTKEZZ MOST!

 Jelentkezés ITT>>>

A tudatirányítás leghatékonyabb, legújabb módszereiből válogatott számunkra egy csokorra valót az előadó .... (amelyek sikerrel alkalmazhatók többek között életünk, egészségünk megjavítására, sorsunk irányítására)

Most  ismét lehetőségünk lesz megismerni sok érdekfeszítő témát, A. Petrov és G. Grabovoi módszereinek hivatalos oktatójától, kedvelt előadónktól Demján-Antal Judittól, Debrecenben! 

Bővebben...

Az Egészségvédő Kör - Angol társalgási klubja FELNŐTTEKNEK

FIGYELEM! A nyári szünet előtti utolsó foglalkozás 2019. 06. 12. szerda - a folytatást ősztől tervezzük! 

EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR, alapítva: 2007.

Gyakran utazol külföldre? Szeretnél egyszerű helyzetekben önállóan, nyelvi korlátok nélkül boldogulni? Vagy szeretnéd élővé tenni eddigi passzív tudásodat? Esetleg szeretteid külföldön élnek és szeretnéd, ha ott Te is meg tudnál szólalni, esetleg szeretnéd ha megértenének?

Ha a válaszod igen, akkor itt a helyed az Egészségvédő Kör Angol Társalgási Klubjában, amely két különböző szinten működik. Szókincsfejlesztő és szituációs gyakorlatok segítségével, barátságos légkörben fejlesztheted gyakorlati angol nyelvtudásodat. 

AZ ÚJ ÉVAD ELSŐ FOGLALKOZÁSAI: 2018. október 03-tól indultak (szerda), 1. és 2. szinten is, az alábbiak szerint.  A foglalkozásokhoz menet közben is lehet csatlakozni - szintfelméréssel, illetve foglalkozásainkat alkalmanként is lehet látogatni!

(Mivel igény mutatkozik erős középhaladó gyakorló foglalkozásokra is, ezért a későbbiek folyamán, ennek külön időpontban való indítását is tervezzük - erre való esetleges igényeket kérjük  szépen előre jelezni.) Minden kedves jelentkezőt szeretettel várunk!

 

Bővebben...

Nordic Walking tanfolyam - TAVASSZAL ÉS ŐSSZEL az Egészségvédő Körben

 

TAVASZI TANFOLYAMI IDŐPONTOK: (az oktatás 4 alkalom x 1,5 óra vagy 3 alkalom x 2 óra, de általában a résztvevők a 4 alkalom x 2 órát is bírják teljesítenismiley)

1. alkalom - április 28. vasárnap

2. alkalom - május 01. szerda

3. alkalom - május 05. vasárnap

4. alkalom - május 12. vasárnap

- kiadós eső esetén egy esetleges esős nap kiesik, ekkor más időpontot jelölünk ki helyette. Az oktatáshoz a jelentezők részére gyakorló botot biztosítunk. A gyülekezés helyét jelentkezéskor pontosítjuk. Jelentkezés telefonon, lásd lentebb!

 

Előjelentkezéseket fogadunk kiscsoportos NORDIC WALKING OKTATÁSUNKRA - amikor a csoportlétszám összeáll, elindítjuk a tanfolyamot! Részleteket lásd ITT>>>

Bővebben...