Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Tanfolyam

Az Egészségvédő Kör NYÍLT NAPJA, 2019. 12. 01.

Különleges programok, érdekfeszítő témák - ismeretterjesztő előadások, bemutatók: 9.30 – 15.30-ig 

Helyszín: Méliusz Központi Könyvtára, Nagyterem

(Debrecen, Bem tér 19/D.)

9.30 - Megnyitó: Kiss Erika, az Erőforrás Alapítvány titkára köszönti a résztvevőket és rövid ismertetőt mond. (Érkezés, regisztráció, elhelyezkedés  9.00-tól 9.30-ig)

FIGYELEM! A rendezvény ideje alatt az épületben BÜFÉ üzemel, így az egész napi programon való részvétel is "komfortossá" tehető, mivel már reggel 9 órától, illetve a szünetekben is finom kávét, üdítőket, pogácsát, süteményeket, stb. lehet vásárolni.

9.30-11.00

Átváltozás – A tudat új technikái – Irányítási módszerek - Tudati felemelkedés – Öngyógyítás új orosz tanításai – bevezető előadás és koncentrációs gyakorlatok

Előadó:  Demján-Antal Judit – A. Petrov és G. Grabovoj tanításainak hivatalos oktatója

- 11.20-ig  az előadóhoz intézett kérdések, tapasztalatok, ill. érdeklődés esetén - a két orosz mester, 2020. első negyedévében tartandó debreceni tanfolyamaira előjelentkezési lehetőség.

11.30-12.15

Arctorna - természetes arcfiatalítás, "ízelítő" bemutató és kipróbálási lehetőség

A gyakorlatok hatására a ráncok enyhülnek, a toka visszahúzódik, az arc visszanyeri fiatalos kontúrját! Nincs titok, bárki elsajátíthatja a gyakorlatokat! Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás! A szépség Neked is jár, gyere, gyakorolj velünk!- Előadó: G. Hajdu Mariann, arctorna tréner

 12.15-13.00

Lady-fitt tréning - a "női erő" fejlesztéséért, "ízelítő" bemutató és kipróbálási lehetőség (a hely adottságaihoz mérten)

Célja a has és deréktájék  egészségének megőrzése, fejlesztése, a visszerek és urogenitális szervek karbantartása. Mellékhatásként energikusabb leszel, és számtalan ezen területtel kapcsolatos problémádnak búcsút inthetsz. Ne halogasd, ezt a gyakorlást nem lehet elég korán kezdeni! Tarts Te is velünk!  - Előadó: Kizmanné Balázsi Veronika, alternatív mozgás-terapeuta természetgyógyász

-  az érdeklődők felíratkozhatnak mind az Arctornánál, mind a Lady-fitt tréningnél, a 2020. januárjában induló több szintből álló foglalkozásokra, ill. azokra kedvezményes bérlet, valamint ajándékutalvány is igényelhető! Részletek a helyszínen.)

13.10-14.00

Tibeti hangterápia – Hangfürdő – Relaxáció tibeti hangtálakkal és gonggal - a tökéletes ellazulásért

A résztvevők székeken ülve élvezhetik, a fizika alapjain nyugvó, harmonizáló hangrezgéseket - amennyiben lehetőség lesz rá, a terem közepén esetleg feküdni is lehet korlátozott számban, amelyhez polifoamot kérünk hozni!

Előadó: Szűcs Gyöngyi, Peter Hess®-féle tibeti hangmasszázs és relaxációs terapeuta

 

14.10-15.00

Théta Healing ön-gyógyító meditáció és bemutató előadás

Előadó: G. Hajdú Mariann, Théta Healing oktató és konzulens

– 15.30-ig az előadóhoz intézett kérdések és tapasztalatok

15.30-tól Programzárás

Bővebben...

Kristálypunktúra a mindennapokban - tanfolyam az Egészségvédő Körnél 2019. 11.16.

A KRISTÁLY-ENERGIA, AZ UNIVEZRUM TEREMTŐ ENERGIÁJÁNAK FELHASZNÁLÁSA... HOGYAN ÉS MIÉRT? - ezt Neked is ismerned kell, jelentkezz MOST! Hívj magaddal a téma iránt érdeklődő ismerősöket is - 11. 16., Debrecen)

Az ember teremtőképességéről sok példa, útmutatás, és még saját élményű megtapasztalás is lehet. A gyakorlat viszont az mutatja, hogy az emberek többségének nincs rálátása arra, hogyan működik az életében a dolgok megteremtése, amelybe többek között az egészsége is beletartozik.

Az eddigiektől eltérően, egy teljesen új módszert szándékozom átadni, melyhez egy eszköz is rendelkezésünkre áll. Ő A HEGYIKRISTÁLY, mely segíteni tud az egyensúly, az egészség megteremtésében. A ember javát szolgáló, hatékony teremtési folyamat „titkairól” szól „A KRISTÁLYPUNKTÚRA A HÉTKÖZNAPOKBAN” elnevezésű tanfolyam, melynek fő szereplője a HEGYIKRISTÁLY és az EMBERI TUDATOSSÁG.

Bővebben...

2019. őszétől - ARCTORNA, LADY FITT-TRÉNING, ANGOL TÁRSALGÁS, JÓGA, CHI KUNG - TAI CHI, NORDIC WALKING, RELAXÁCIÓ TIBETI HANGTERÁPIÁVAL, KRISTÁLYPUNKTÚRA TANFOLYAM

 

Az ÚJ ÉVADBAN ISMÉT FOLYTATÓDNAK - a nyári szünetet követően - AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR  KLUBJAI,  ÉS ÚJ FOGLALKOZÁSOKAT IS INDÍTUNK SOKAK KÉRÉSÉRE - az alábbiak szerint, amelyekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Hívd ismerőseidet, barátaidat is!

A téli szünet nálunk december 16-tól január 12-ig tart majd, ez alatt az Egészségvédő Kör foglalkozásai szünetelni fognak!

További információ: 06-70-3203-284

 - Jóga Klub, hétfőnként 17.00-18.30-ig. Klubvezető: Kizmanné Balázsi Veronika, jógaoktató - ELŐZETES JELENTKEZÉS NÉLKÜL! Részletek ITT>>>

 - ÚJ! októbertől hétfői napokon (az Aquaticum Termál és Wellness Hotelben II. em.)

          18.45 - 19.45-ig LADY-FITT  tréning:

- INGYENES BEMUTATÓ ÉS KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG:

2019. 11. 11. hétfő, amikor az érdeklődők jelentkezhetnek a további foglalkozásokra is. 

Kellő jelentkező esetén folyamatossá tesszük a foglalkozást!

Célja a "női erő" fejlesztése, a visszerek- az urogenitális szervek - a has és deréktájék  egészségének megőrzése, fejlesztése. Mellékhatásként energikusabb leszel, és számtalan ezen területtel kapcsolatos problémádnak búcsút inthetsz. Ne halogasd, ezt a gyakorlást nem lehet elég korán kezdeni! Tarts Te is velünk! Foglalkozásvezető: Kizmanné Balázsi Veronika, alternatív mozgásterapeuta természetgyógyász.

 - Chi Kung Klub, keddenként, 17.00-18.30-ig. Klubvezető: Szűcs Gyöngyi , alternatív mogásterapeuta tgy., rekreációs mozgásprogramvezető - ELŐZETES JELENTKEZÉS NÉLKÜL! Részletek ITT>>> 

- ÚJ! októbertől keddi napokon (az Aquaticum Termál és Wellness Hotelben II. em.)

         18.45 - 19.45-ig ARCTORNA - természetes arcfiatalítás:

2019. 11. 12. kedd, INGYENES BEMUTATÓ ÉS KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG, amikor az érdeklődők jelentkezhetnek a további foglalkozásokra is.

Kellő érdelődő esetén folyamatossá tesszük a foglalkozást!

Az arctorna egy természetes "szérum" a fiatalos arckontúrokért! A szakértő trénerrel történő gyakorlás veszélytelen, viszont hatásai mások számára is szembetűnőek! Célja: "arcfeltöltés" saját anyaggal, IZOMMAL! RÁNCKEZELÉS ez, vegyianyagok nélkül! Természetes, hatékony és tartós! Az arcbőr tónusa feszesebb lesz, a petyhüdt izmok aktivizálódnak, a kötőszövet rugalmasabbá válik, az arcbőr kollagén és elasztikus rost termelése fokozódik. A gyakorlatok hatására a ráncok enyhülnek, a toka visszahúzódik, az arc visszanyeri fiatalos kontúrját! Nincs titok, bárki megtanulhatja a gyakorlatokat! Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás! A szépség Neked is jár, gyere, gyakorolj velünk! Foglalkozásvezető: G. Hajdu Mariann, arctorna tréner

 - ANGOL Társalgási Klub, a nyári szünetet követően szeptembertől 1. és 2. szinten (A1 és A2) szerdánként, 3. szinten (A3) csütörtökönként  - szintfelméréssel folyamatosan lehet a csoportokhoz kapcsolódni! Ha szeretnél gyakorlatban használható angol tudással rendelkezni, akkor itt a helyed! Klubvezető: Kiss Erika. Részletek ITT>>> Érdeklődni telefonon lehet: 70/3203-284.

- 2019. 11. 16. KRISTÁLYPUNKTÚRA A MINDENNAPOKBAN c. tanfolyam - avagy a tudatos teremtés "titkai" AZ UNIVERZUM TEREMTŐ ENERGIÁJA, A HEGYIKRISTÁLY ENERGIA segítségével. Előadó: Dr. Kellermann Aranka Terézia orvos, akupunktőr, spirituális kristályterapeuta. Teremts harmóniát, egyensúlyt, egészséget vagy bármi jót - amire szükséged van! A módszert megtanulhatod a tanfolyamon! Részletek ITT>>> 

- Nordic Walking tanfolyam 4 alkalommal, EGÉSZSÉGFEJLESZTŐ TECHNIKÁKKAL ŐSSZEL, 09. 22-től!  Oktató: Szűcs Gyöngyi, nordic walking tréner, rekreációs mozgásprogramvezető. Jelentkezz MOST! Részletek ITT>>> 

- RELAXÁCIÓ TIBETI HANGTERÁPIÁVAL - tibeti hangtálakkal és gonggal, 2019-ben: október 05., november 09. és 10. (Debreceni Ásványbörze, Svetits Gimnázium), november 30. Ha szeretnél harmóniába kerülni, belső energia tartalékaidhoz hozzáférni, a blokádokat a szervezetedben és az életedben feloldani, akkor a legjobb választás a tibeti hangterápia! Gyere és lazíts velünk! Előadó: Szűcs Gyöngyi, Peter Hess-féle ® tibeti hangmasszázs és relaxációs terapeuta Részletek ITT>>>

Bővebben...

KRISTÁLYPUNKTÚRA II. TANFOLYAM DEBRECENBEN, 2019. 09. 08.

KRISTÁLYPUNKTÚRA II. TANFOLYAM DEBRECENBEN (az I. tanfolyamot végzettek számára)

Eljött az ideje, hogy a Kristálypunktúra II-ben ötvöződött tudás átadásra kerüljön azok számára, akik érzik a Kristályuk hívását.

 Az új energiában, amely a bolygónkon jelen van, lehetővé válik, hogy megváltoztassuk életünket úgy, ahogyan ez még eddig sohasem volt lehetséges. Tudatosságunknak ezen az emelkedett szintjén, amellyel már rendelkezünk, a DNS –ünk eddigi alacsony hatékonyságú működését megemelhetjük. Ez azt jelenti, hogy befolyásolni tudjuk egészségi állapotunkat, élettartamunkat, és a megfiatalodás is a lehetőségeink közé sorolható. 

Bővebben...

Különleges előadások és tibeti hangtálas relaxáció - az Egészségvédő Kör 12. évfordulóján, 2019. 09. 07-én

 A 12. évfordulóval indul az ÚJ ÉVAD az Egészségvédő Körnél, 2019. szeptember 07-én

Ez alkalomból egy igen tartalmas, építő szombat délutánt szerveztünk három testet-lelket melengető témában, az alábbiak szerint.

Helyszín: Debrecen, Bem tér, Méliusz Juhász Péter Kp. könyvtár, nagyterem

 

1./ Relaxáció tibeti hangtálakkal és gonggal, 14.00 - kb. 15.00-óráig. (Érkezés, elhelyezkedés 13.30-tól, de legkésőbb 13. 50-ig!)

Előadó: Szűcs Gyöngyi, Peter Hess-féle tibeti hangmasszázs és relaxációs terapeuta

A részvétel ez alkalomból, mindössze 1.000 Ft működési támogatással már lehetséges. További információt lásd a Hangterpiáról ITT>>>

 

2./ "Théta állapot" a mindennapokban. c. előadás, közös gyakorlásokkal - 15.00-tól kb. 16.00-óráig.

 

Előadó: G Hajdú Mariann, Théta Healing oktató és konzulens

 

Sokakat foglalkoztató érdekfeszítő témák:

- Hogyan VÁLTOZTATJÁK MEG energetikai terünket a szimbólumok ?

- Magasabb énünk segítségével hogyan érhetjük el a THÉTA ÁLLAPOTOT?  

- A Théta állapot elérése érdekében KÖZÖS GYAKORLÁS, rövid meditáció

- A tudatalatti  romboló programjait hogyan lehet KITESZTELNI? - rövid közös gyakorlás

Az előadáson a részvétel INGYENES!

 

3./ Egészségmegőrzés és egészségfejlesztés a HEGYIKRISTÁLY SEGÍTSÉGÉVEL

- AZ EMBER ÉS A HEGYIKRISTÁLY KAPCSOLATA az új energiában címmel előadást tart: Dr Kellermann Aranka Terézia orvos, akupunktőr, kristályterapeuta. Időpont: 16.00 - kb. 17.00 óráig.

 

Az előadás felvezetője egy öngyógyító módszert átadó, későbbiekben megrendezésre kerülő tanfolyamnak, melynek címe:   KRISTÁLYPUNKTÚRA A MINDENNAPOKBAN

- továbbá a KRISTÁLYPUNKTÚRA II. tanfolyamnak amelynek fő témája a DNS aktiválás hegyikristállyal (2019. 09. 08. vasárnap, a KRISTÁLYPUNKTÚRA I. tanfolyam résztvevői számára)

Az előadáson a részvétel INGYENES! 

Bővebben...