Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Az Egészségvédő Kör - Angol társalgási klubja FELNŐTTEKNEK 2023/24.

EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR, alapítva: 2007. szeptember 07.

ANGOL TÁRSALGÁSI KLUBUNK az új évadban is tovább működik - 2023/24-ben. Rövid téli szünetünket követően ismét folytatjuk a foglalkozásokat - addig is szeretettel várjuk az új jelentkezőket, lehet csatlakozni csoportjainkhoz, ezennel 3 szinten:

1. szintű, kezdő, alapozó csoportot előzetes jelentkezéssel indítottuk 2023. 10. 11-én kis csoportban, de még a kezdő csapathoz is lehet csatlakozni. Jelentkezz mielőbb hogy le ne maradj!

A 2. szintű középhaladó csoport tovább folytatja munkáját, amelyhez szintfelméréssel működés alatt is bármikor be lehet kapcsolódni újaknak is, míg ebben az évadban

3. szintű, haladó csoportot is indítunk, amelyhez a meglévő jelentkezőkön túl további jelentkezéseket is fogadunk, szintén szintfelméréssel.

Ne halogasd tovább az angol tanulást és gyakorlást, jelentkezz beszédorientált klubunkba, szeretettel várunk! - hívj barátokat, ismerősöket is!

 

2023. októbertől a kezdési időpontok egységesen SZERDÁNKÉNT a következőképpen alakulnak:

- 1. szint, kezdő, alapozó (vagy újrakezdő) 18.30 -től, 2x45 perc

- 2. szint (kezdőről továbbhaladó, alapismereteket tovább bővítő csoport - A2) 16.45-től, 2x45 perc

- 3. szint, haladó csoport,  15.15-től, 2x45 perc.

Szintfelméréssel újaknak is folyamatosan be lehet kapcsolódni 2. és 3. szintű csoportjainkba, az 1. szinthez ez nem szükséges! Téged is szerettel vár kiváló hangulatban, remek légkörben egy összetartó jó csapat! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Gyakran utazol külföldre? Szeretnél egyszerű helyzetekben önállóan, nyelvi korlátok nélkül boldogulni? Vagy szeretnéd élővé tenni eddigi passzív tudásodat? Esetleg szeretteid külföldön élnek és szeretnéd, ha ott Te is meg tudnál szólalni, vagy szeretnéd ha megértenének?

Ha a válaszod igen, akkor itt a helyed az Egészségvédő Kör Angol Társalgási Klubjában, amely immár három különböző szinten várja klubtagjait - hogy ez is hozzájárulhasson lelki egészségünkhöz és magabiztosságunkhoz. Szókincsfejlesztő és szituációs gyakorlatok segítségével, barátságos légkörben fejlesztheted gyakorlati angol nyelvtudásodat.

A foglalkozásainkat szükség esetén alkalmanként is lehet látogatni. az alábbiak szerint!

 

Az Egészségvédő Kör Angol társalgási klubja - FELNŐTTEKNEK

A foglalkozásokat vezeti: Kiss Erika klubvezető, szakfordító

Jelentkezni lehet - AZ ALÁBBI "JELENTKEZÉSRE KATTINTÁSSAL", A JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL (kizárólag első alkalommal szükséges!)

Helyszín: Debrecen, Piac utca 34.  (Jelentkezés után pontosítjuk)

Időpont: szerdánként, a fentiek szerint

 

1. szint időpont: Kezdő-alapozó,  (2x45 percben) - Kezdő, A/1 szint 

2. szint időpont: Továbbfejlesztő - középszint felé haladó,  (2x45 percben). - alsó-középszíntű csoport, A/2)

3. szint időpont: Haladó csoport, szerdánként 3.15-től (2x45 percben)

 

TÁJÉKOZTATÓ A SZINTEKRŐL:

 

 Angol társalgás 1. szint - Kezdő - alapozó (elementari)

(teljesen kezők és újrakezdők is jelentkezheztnek)

Ajánlott azoknak, akik nyelvtudással egyáltalán nem vagy csak minimális mértékben rendelkeznek és minimális tudásuk sem megalapozott.

Tervezett témák: önmagunk és családunk bemutatása, a színek és számok világa, idő, óra, tájékozódás a városban, bolti- piaci vásárlás, testrészek, betegség, időjárás, napi rutin feladatok, rendelés étteremben, kávéházban, utazás, és körvonalakban véve a munka, stb.

 

Angol társalgás 2. szint - továbbfejesztő, közép szint felé haladó (lower intermediate)

 

Ajánlott azoknak, akik az Angol társalgási klubunk 1. szintjét és  esetleg 2. szintjét is elvégezték nálunk, vagy már többszörös újrakezdők, illetve alapfokú tudással rendelkeznek. A következő nyelvtani ismeretek segítik a bekapcsolódást: egyszerű jelen és múlt idő, folyamatos jelen és múlt idő, egyszerű jövő idő, melléknév fokozás. (Szintfelmérésre lehetőség van, ha valaki bizonytalan, a klubvezető segítségével megtalálják az illetőnek legmegfelelőbb csoportotsmiley.)

Tervezett témák: az 1. szinten vett témák magasabb szinten való kibontása, szituációs gyakorlatokkal, szókincsfejlesztéssel a gyakorlati alkalmazásuk magasabb szintre emelése, játékos gyakorlatokkal a nehezebb területek megkönnyítése. TÁRSALGÁSI TÉMÁK MAGASABB SZINTEN VALÓ KIBONTÁSA SZITUÁCIÓS GYAKORLATOKKAL SZÓKINCSFEJLESZTÉSSEL A GYAKORLATI ALKALMAZÁSUK MAGASABB SZINTRE EMELÉSE JÁTÉKOS GYAKORLATOKKAL, A NEHEZEBB TERÜLETEK MEGKÖNNYÍTÉSÉRE - önmagunk és családunk bemutatása, a színek és számok világa, idő, óra, tájékozódás a városban, bolti- piaci vásárlás, testrészek, betegség, időjárás, napi rutin feladatok, rendelés étteremben, kávéházban, utazás részletesen, ill. új téma lehet pl. aprólékosan véve a munka világa, stb. - TOVÁBBHALADÓ CSOPORTNÁL EZEN TÉMÁK KIBŐVÍTÉSE AZ ÖNÁLLÓ BESZÉDET ÖSZTÖNZŐ ÉS SEGÍTŐ, KEDVELT FELADATOKKAL.

 

 Angol társalgás 3. szint, haladó csoport 

A haladó szinthez való csatlakozáshoz középfokú nyelvvizsgákoz közeli vagy azzal egyenértékő tudás a megfelelő. A foglalkozásokon szókincsfejlesztés és beszédkészség fejlesztés a cél.

 

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket, MINDHÁROM SZINTEN - 30 napra szóló KEDVEZMÉNYES részvételi díj fizetési lehetőséggel - amelyhez ELSŐ ALKALOMMAL AZ ALÁBBI JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSÉVEL lehet csatlakozni!   

Részvételi díj 2023. ősz-től:

8.000,- Ft/fő/4 alkalom x 90 perc, új jelentkezőink részére.

Évek óta rendszeres klubtagjaink számára pedig kedvezményesen 7.000,- Ft/fő/4 alkalom x 90 perc -  amely fizetendő (személyesen) az első alkalommal és kizárólag 4 egymást követő hétre érvényes.  

+Plusz jegyzet támogatás (kb. néhányszáz ft/hó, klubvezető tájékoztatást ad)!

Alkalomszerűen: 2.500,- Ft/fő/ + jegyzet támogatás/alkalom, aminek időtartama 2x45 perc/alkalom.

 

 

 

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE>>>!

 

Az Egészségvédő Kör Angol társalgási klubját

az Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő, Kutató, Oktató és Rekreációs Életmód Alapítvány (röv.név: Erőforrás Alapítvány) támogatja!

További információ: 0670-3203-284

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A programáltozás jogát fenntartjuk!