Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Tanfolyam

Az Egészségvédő Kör - Angol társalgási klubja FELNŐTTEKNEK 2023/24.

EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖR, alapítva: 2007. szeptember 07.

ANGOL TÁRSALGÁSI KLUBUNK az új évadban is tovább működik - 2023/24-ben. Rövid téli szünetünket követően ismét folytatjuk a foglalkozásokat - addig is szeretettel várjuk az új jelentkezőket, lehet csatlakozni csoportjainkhoz, ezennel 3 szinten:

1. szintű, kezdő, alapozó csoportot előzetes jelentkezéssel indítottuk 2023. 10. 11-én kis csoportban, de még a kezdő csapathoz is lehet csatlakozni. Jelentkezz mielőbb hogy le ne maradj!

A 2. szintű középhaladó csoport tovább folytatja munkáját, amelyhez szintfelméréssel működés alatt is bármikor be lehet kapcsolódni újaknak is, míg ebben az évadban

3. szintű, haladó csoportot is indítunk, amelyhez a meglévő jelentkezőkön túl további jelentkezéseket is fogadunk, szintén szintfelméréssel.

Ne halogasd tovább az angol tanulást és gyakorlást, jelentkezz beszédorientált klubunkba, szeretettel várunk! - hívj barátokat, ismerősöket is!

 

2023. októbertől a kezdési időpontok egységesen SZERDÁNKÉNT a következőképpen alakulnak:

- 1. szint, kezdő, alapozó (vagy újrakezdő) 18.30 -től, 2x45 perc

- 2. szint (kezdőről továbbhaladó, alapismereteket tovább bővítő csoport - A2) 16.45-től, 2x45 perc

- 3. szint, haladó csoport,  15.15-től, 2x45 perc.

Szintfelméréssel újaknak is folyamatosan be lehet kapcsolódni 2. és 3. szintű csoportjainkba, az 1. szinthez ez nem szükséges! Téged is szerettel vár kiváló hangulatban, remek légkörben egy összetartó jó csapat! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Gyakran utazol külföldre? Szeretnél egyszerű helyzetekben önállóan, nyelvi korlátok nélkül boldogulni? Vagy szeretnéd élővé tenni eddigi passzív tudásodat? Esetleg szeretteid külföldön élnek és szeretnéd, ha ott Te is meg tudnál szólalni, vagy szeretnéd ha megértenének?

Ha a válaszod igen, akkor itt a helyed az Egészségvédő Kör Angol Társalgási Klubjában, amely immár három különböző szinten várja klubtagjait - hogy ez is hozzájárulhasson lelki egészségünkhöz és magabiztosságunkhoz. Szókincsfejlesztő és szituációs gyakorlatok segítségével, barátságos légkörben fejlesztheted gyakorlati angol nyelvtudásodat.

Bővebben...

Egy mélyen spirituális doktornő - Kristálypunktúra a mindennapokban címmel tanfolyamot tart számunkra, 2020. 03. 29-én

 

A tanfolyam is felfüggesztésre került amelyet majd egy későbbi időpontban fog megtartani a doktornő, aki az érdeklődők előjelentkezését viszont ez idő alatt is fogadja.

 KRISTÁLYPUNKTÚRA A MINDENNAPOKBAN (KRISTÁLYPUNKTÚRA III.) TANFOLYAMI ISMERTETŐ

Az emberek többsége nincs tisztában azzal, milyen hatalmas teremtőképesség birtokában van. Kevés szó esik erről, a gyakorlati életben történő megvalósításról még kevesebb.

A KRISTÁLYPUNKTÚRA III. tanfolyamon a bennünk szunnyadó teremtőképesség felébresztése történik. Ez lehetővé teszi azt, hogy a Kristályunk által a testünkben történő folyamatokat a tudatos teremtéssel irányítsuk, és a jelenlévő testi elváltozásokat célzottan korrigáljuk. Az emberi tudatosság egy magasabb fokú jelenléte segíti ezt a folyamatot, amelyhez a 2020. év új energiája is a segítségünkre van. Ez teszi lehetővé az eddigiektől eltérő, új kapcsolódást a Kristállyal, amelynek szellemi iránya magasabb szellemi síkokról jön. Ezt szeretném tovább adni azoknak, akik erre a szívükben hívást éreznek.  

Egyedülálló a KRISTÁLYPUNKTÚRA III. tanfolyam minden részletében és szellemi töltésében.

Bővebben...

ARCTORNA, természetes arcfiatalítás - az Egészségvédő Körben, 2020.

ARCTORNA KLUB INDUL - lehetőség szerint hamarosan -  az Egészségvédő Körnél, az egészségügyi rendelkezések amint lehetővé teszik a közösségi tevékenységeket. A kezdés pontos idejét és helyét itt közzétesszük. 

Bővebben...

LADY-FITT tréning - az Egészségvédő Körben, 2020.

LADY-FITT KLUB INDUL - lehetőség szerint hamarosan -  az Egészségvédő Körnél, az egészségügyi rendelkezések amint lehetővé teszik a közösségi tevékenységeket. A kezdés pontos idejét és helyét itt közzétesszük. 

Bővebben...

Az Egészségvédő Kör NYÍLT NAPJA, 2019. 12. 01.

Különleges programok, érdekfeszítő témák - ismeretterjesztő előadások, bemutatók: 9.30 – 15.30-ig 

Helyszín: Méliusz Központi Könyvtára, Nagyterem

(Debrecen, Bem tér 19/D.)

9.30 - Megnyitó: Kiss Erika, az Erőforrás Alapítvány titkára köszönti a résztvevőket és rövid ismertetőt mond. (Érkezés, regisztráció, elhelyezkedés  9.00-tól 9.30-ig)

FIGYELEM! A rendezvény ideje alatt az épületben BÜFÉ üzemel, így az egész napi programon való részvétel is "komfortossá" tehető, mivel már reggel 9 órától, illetve a szünetekben is finom kávét, üdítőket, pogácsát, süteményeket, stb. lehet vásárolni.

9.30-11.00

Átváltozás – A tudat új technikái – Irányítási módszerek - Tudati felemelkedés – Öngyógyítás új orosz tanításai – bevezető előadás és koncentrációs gyakorlatok

Előadó:  Demján-Antal Judit – A. Petrov és G. Grabovoj tanításainak hivatalos oktatója

- 11.20-ig  az előadóhoz intézett kérdések, tapasztalatok, ill. érdeklődés esetén - a két orosz mester, 2020. első negyedévében tartandó debreceni tanfolyamaira előjelentkezési lehetőség.

11.30-12.15

Arctorna - természetes arcfiatalítás, "ízelítő" bemutató és kipróbálási lehetőség

A gyakorlatok hatására a ráncok enyhülnek, a toka visszahúzódik, az arc visszanyeri fiatalos kontúrját! Nincs titok, bárki elsajátíthatja a gyakorlatokat! Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás! A szépség Neked is jár, gyere, gyakorolj velünk!- Előadó: G. Hajdu Mariann, arctorna tréner

 12.15-13.00

Lady-fitt tréning - a "női erő" fejlesztéséért, "ízelítő" bemutató és kipróbálási lehetőség (a hely adottságaihoz mérten)

Célja a has és deréktájék  egészségének megőrzése, fejlesztése, a visszerek és urogenitális szervek karbantartása. Mellékhatásként energikusabb leszel, és számtalan ezen területtel kapcsolatos problémádnak búcsút inthetsz. Ne halogasd, ezt a gyakorlást nem lehet elég korán kezdeni! Tarts Te is velünk!  - Előadó: Kizmanné Balázsi Veronika, alternatív mozgás-terapeuta természetgyógyász

-  az érdeklődők felíratkozhatnak mind az Arctornánál, mind a Lady-fitt tréningnél, a 2020. januárjában induló több szintből álló foglalkozásokra, ill. azokra kedvezményes bérlet, valamint ajándékutalvány is igényelhető! Részletek a helyszínen.)

13.10-14.00

Tibeti hangterápia – Hangfürdő – Relaxáció tibeti hangtálakkal és gonggal - a tökéletes ellazulásért

A résztvevők székeken ülve élvezhetik, a fizika alapjain nyugvó, harmonizáló hangrezgéseket - amennyiben lehetőség lesz rá, a terem közepén esetleg feküdni is lehet korlátozott számban, amelyhez polifoamot kérünk hozni!

Előadó: Szűcs Gyöngyi, Peter Hess®-féle tibeti hangmasszázs és relaxációs terapeuta

 

14.10-15.00

Théta Healing ön-gyógyító meditáció és bemutató előadás

Előadó: G. Hajdú Mariann, Théta Healing oktató és konzulens

– 15.30-ig az előadóhoz intézett kérdések és tapasztalatok

15.30-tól Programzárás

Bővebben...