Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Felhasználói feltételek

Honlap felhasználói feltételek, mint Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 Jogi Nyilatkozat

 

A www.fitt-farm.hu honlap az Egészségvédő Kör honlapja. Az Egészségvédő Kör egy közösség. Az Egészségédő Kör 2007. szeptember 07-én, az Őszi Fény Fesztiválon indult útjára civil szerveződés keretében, főként egészségmegőrzés,  egészségfejlesztés, prevenció/ betegségmegelőzés, valamint közösségépítés és az elmagányosodás megelőzése céllal - többnyire szabadidősportok és keleti mozgásprogramok, meditáció, relaxáció, hobby programok, kirándulások, természetjárás, kirándulás, stb. közös gyakorlása érdekében. Az Egészségvédő Kör mint formális szervezet működését és programjainak biztosítását többnyire az Erőforrás Egyesület, míg az adminisztrációt és ügyintézést, valamint a programok  támogatását, és azok megvalósulását, segítését  nagyrészt az Erőforrás Alapítvány végzi. A két szervezet - hivatalos együttműködés keretében - egymással szoros együttműködésben végzi munkáját.

 

A www.fitt-farm.hu honlapot az Erőforrás Alapítvány működteti. Az Alapítvány többek között az Egészségvédő Kör érdekében is számtalan INGYENES, ill. KÖZHASZNÚ tevékenységet végez rendszeresen mind szélesebb körben tevékenykedve, mind többek javára. Az Alapítvány által működtetett tárhelyen lévő www.alapitvany.fitt-farm.hu és a www.egyesulet.fitt-farm.hu oldalak semmiféle személyes adatot nem tárolnak és nem kezelnek, azok csupán tájékoztató jelleggel működnek.

 

FIGYELEM! Fontos közlemény a szerzői jog védelmében:

A www.fitt-farm.hu weblap, valamint az alapítvány által működtetett további honlapok tartalmából részben vagy egészben felhasználni vagy másolni, vagy máshol az itt található tartalmat illetve szöveget megjelentetni szigorúan TILOS! Ez alól kivétel, ha irásban engedély kérés történik fentiek végett, ebben az esetben csak a weblap szerző/üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges bárminemű megjelentetés, másolás vagy egyéb felhasználás, a forrás megjelölésével! Kérjük, az esetleges jogsértések azonnali megszüntetését! Mindennemű visszaélés jogi következményekkel jár! 

 

A weblapon lévő esetleges kedvezmények össze nem vonhatók, és pénzre nem válthatók!

A weblapon található akciók és kedvezények, a weblapon való megjelenés időpontjától, a weblapról történő törlés időpontjáig bezárólag érvényesek.

A program- és árváltozás jogát fenntartjuk!

Az árak és programok a weblapunkon való közzétételtől, visszavonásig (a weblapról történő törlés időpontjáig) érvényesek! A már lefoglalt és kifizetett, visszaigazolt szolgáltatásokra, a visszaigazolás és kifizetés időpontjában érvényes ár érvényben marad.  

 

Aktuális kedvezményekről, ill. új programokról, egyéb információkról kérésére e-mailben, vagy önkéntes felíratkozást követően, hírlevelünkben tájékoztatjuk! Hírlevélküldés gyakorisága: terveink szerint minimum havonta egy, és maximum hetente 1-2 hírlevél, amelytől azonban szükség esetén eltérhetünk.

 

Akciók érvényessége

 

Szolgáltatásaink, programjaink, áraink, akcióink, kizárólag a weblapunkon való megjelenéstől kezdődően, a visszavonás/törlés/ levétel időpontjáig bezárólag érvényesek. Az új információk felhelyezésével az azt megelőző ár, akciós ár, kedvezmény, program, kínálat, információ, stb. érvényét veszti, kivéve a már előzőleg lefoglalt, visszaigazolt és kifizetett szolgáltatásokat!

 

Adatvédelem

Adatbázisunkba honlapjainkról kizárólag a www.fitt-farm.hu oldalon, önkéntes döntés alapján, hírlevélre történő feliratkozás útján lehet bekerülni. Az így bekerült email címeket illetéktelenek részére nem adjuk ki és kizárólag információ, tájékoztatás küldése céljából kezeljük, az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatnak megfelelően! A hírlevélről teljesen automatikusan, egyetlen kattintással, minden kérés nélkül le lehet iratkozni, ezzel az addig kezelt adatok is törlésre kerülnek. Amennyiben regisztrál a hírlevélküldésre, úgy kifejezetten hozzájárulását adja, hogy adatai a megadott célból felhasználásra kerüljenek az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatnak megfelelően. A számlázás végett elkért adatokat is szigorúan ezen szabályzatunknak és nyilatkozatunknak megfelelően, a pénzügyi felettes szerv aktuális előírásainak megfelelve kezeljük és használjuk fel, ill. az előírt ideig tároljuk! 

NAIH NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: 92461/2015. Adatkezelési szabályzatunkat és adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT találja>>>

Rajtunk kívül álló okokból, idegenek által történő adatszerzésekért felelősséget nem vállalunk! A honlap használata során történő esetleges adatvesztésekért, ill. a honlap használata kapcsán felmerülő  esetleges károkért, felelősséget nem vállalunk! Honlapunkat kizárólag saját felelősségére használhatja!

 Az Egészségvédő Kör tagjainak kérésére, annak programjain fotók készülhetnek a résztvevőkről egyénileg, vagy  csoportosan,  amelyek a Facebookon, illetve a honlapon a résztvevők számára elérhetők lehetnek. Ha a fentiekkel egyetért, kérjük, csak akkor használja tovább honlapunkat!

 

Weblap tartalom, Szavatosság

A www.fitt-farm.hu  weblapot az Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő, Kutató, Oktató és Rekreációs Életmód Alapítvány üzemelteti.

.
A honlapon olvasható információk és adatok lehetőség szerint rendszeresen frissülnek, ennek ellenére nem vállalunk felelősséget ezen adatok helyességéért, illetve aktualitásáért! Kérjük, csak ha a fentiekkel egyetért, akkor használja tovább weblapunkat!


  

Elérhetőség

 

Név:

Erőforrás Holisztikus Egészségfejlesztő, Kutató, Oktató és Rekreációs Életmód Alapítvány (Erőforrás Alapítvány)

Székhely, levelezési cím:

4033 Debrecen, Bálint pap u. 4

Nyilvántartási szám:

2088.

Nyilvántartó hatóság:

Debreceni Törvényszék

Telefonszám:

06/52/955-017

E-mail cím:

egeszsegvedokor(kukac)gmail(pont)com

   

Adatot kezelő Weboldal:

www.fitt-farm.hu


 

Közlemény

 

Tevékenységünknek, javaslatainknak, módszereinknek

az ORVOSI ÉRTELEMBEN VETT GYÓGYÍTÁS NEM CÉLJA ÉS

NEM FELADATA – EZ ELŐL TELJES MÉRTÉKBEN ELZÁRKÓZUNK!

 

Weblapunk ajánlatait

MINDENKI KIZÁRÓLAG CSAK A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VEHETI IGÉNYBE, ill. ALKALMAZHATJA –

azok alkalmazásából  eredő esetleges károkért

  FELELŐSSÉGET  NEM  VÁLLALUNK!

 

Weblapunkon található ajánlatok

NEM HELYETTESÍTIK AZ ORVOSI DIAGNÓZIST, AZ ORVOSI KEZELÉST ÉS ELLÁTÁST !

 

Az egészségügyi jogszabályoknak megfelelően, egészségügyi panaszaival

forduljon orvosához!

 

Megjegyzés: Amikor weblapunkon gyógyításról, öngyógyításról, gyógyhatásról, gyógyulásról, stb. van szó, azt KIZÁRÓLAG minden esetben, a HAGYOMÁNYOS KÍNAI GYÓGYÁSZAT FILOZÓFIÁJA SZERINTI EGÉSZSÉG-BETEGSÉG MODELL, ill. ENERGETIKAI RENDSZER FOGALMA ALAPJÁN ÉRTELMEZZÜK!

 

/Röviden: a hagyományos kínai gyógyászat szerint, az EGÉSZSÉG alatt kizárólag az emberi szervezet kiegyensúlyozott, harmonikus energia áramlását értjük, ÖNGYÓGYÍTÁS alatt pedig a kiegyensúlyozott, harmonikus energiaáramlást biztosító életmód ill. módszerek ÉLETVITELSZERŰ, RENDSZERES alkalmazását a mindennapi életben, BETEGSÉG alatt pedig a harmónia megbomlását, az egyensúlyból való kizökkenést értjük.

 

Ezzel kapcsolatban, bővebben a Cikkek-tanulmányok menüpont, Egészség vagy betegség c. cikkében olvashat. Tovább a cikkhez!>>>

 

Kérjük, amennyiben a fentiekkel egyetért és elfogadja,

CSAK AKKOR HASZNÁLJA TOVÁBB WEBLAPUNKAT!

 

Weblapunk használatával Ön automatikusan elfogadja a fenti feltételeket.