Nordic walking

Bemutatófilmünk: Botkóstoló

Hírlevél

" Légy a saját Mestered. A lámpa benned él.

Gyújtsd hát meg, és haladj minden félelem nélkül."

                 - Sai Baba -

"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."  

                - Hippokratész - 

"A távolság köztetetek és Isten között ugyanolyan, mint magatok és önmagatok közt. Ha valaki magától távol áll, akkor Isten is távol áll tőle. Tehát először önmagatokhoz kell közelebb jutnotok!"

                  - Sai Baba -

"Ezen a világon az ember egyetlen biztosítéka a tudása, tapasztalata és tehetsége."

                 - Henry Ford -

"Egy probléma nem oldaható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta."

                 - Einstein -

Kristálypunktúra I. tanfolyam Debrecenben - az Egészségvédő Kör támogatásával (2019. 04. 07., vasárnap)

Egy különösen finom, egyszerű és mégis hatékony áthangoló, önkezelő, öngyógyító módszert tanít számunkra a KRISTÁLYPUNKTÚRA megalkotója, végtelen elhivatottságával, több évizedes tapasztalatával és elbűvölő személyiségével - Dr. Kellermann Aranka Terézia orvos, akupuktőr, spirituál- és kristályterapeuta - aki hatékonyan ötvözi módszerében a hagyományos kínai gyógyászat több ezer éves tudományát valamint a kvantumfizika megfigyeléseit és a hegyikristály gyógyításra való alkalmazásának saját tapasztalatait.  Ez alkalommal Debrecenben lehet részünk e nem mindennapi ismeretekben, FORDÍTSUK JAVUNKRA, VEGYÜNK RÉSZT TANFOLYAMÁN! Részleteket lásd lentebb! Jelentkezés a doktornő alábbi elérhetőségein! Bővebb információ a témáról a doktornő honlapján található>>> 
DEBRECEN - KRISTÁLYPUNKTÚRA I. TANFOLYAM, 2019. 04. 07. (vasárnap)
(A tanfolyam megtartását a debreceni Hegyikristály Ásvány és Ékszerbolt szervező munkája is segíti.)
A Kristálypunktúra a Hegyikristály és az aurában lévő akupunktúrás pontokkal kapcsolatos, Kristály Energiakezelés.
Napjainkban folyamatosan feltárulnak olyan lehetőségek, amelyek segítik itt a bolygón a jobb éltet. A Kristálypunktúra magas szellemi síkú tanítások által ötvöződött, de kapcsolata van a kínai orvoslás alapelemeivel is. A Kristálypunktúra szellemi tevékenység, melynek a kezeléseknél a fizikai testben erőteljes megnyilvánulásai vannak, de hatással van az ember lelki és a szellemi terére is. „ A Kristály, amikor a kezedbe veszed, tudja, hogy KI VAGY, és azt a gyógyító energiát sugározza, mely számodra a legtökéletesebb.”/Kristálylélek üzenete/
A Kvarckristálynak az élettani folyamatokat befolyásoló hatását olyan módon, amely a Kristálypunktúrában megnyilvánul, sehol sem tanítják, és könyvekben sem található. Ezt az ajándékot „kaptam”, és azzal az elhívatottsággal fogadtam, mely arra kötelez, hogy átadjam azok számára, akik szeretnék elsajátítani először önmaguk kezelésére, később mások segítésére.
A Kristálypunktúra átadása egy napos tanfolyamom történik. Előképzettséget nem igényel, mert egyszerű, csak nyitottságot és szándékot az elsajátítását illetően. 
A tanfolyam időpontja: 2019-04-07. Vasárnap. 10-17 óráig
Helyszíne: 4025 Debrecen, Ifjúsági Ház Simonffy u. 21
Díja: 12 000 Ft. ( helyszínen fizetendő.)
A TANFOLYAMON A RÉSZVÉTEL ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL LEHETSÉGES -  a hely és a jegyzetek biztosítása végett!  (Telefonon vagy e-mailben!)
Ha van hegyikristályod, hozd magaddal, ha nincs, akkor Hegyikristály üzletben, vagy a helyszínen megvásárolható.
Bejelentkezés: Dr Kellermann Aranka Terézia  /orvos, akupunktőr, spirituál és kristályterapeuta / Tel: +36 20 22 33 552 
További információk: www.kristalypunktura.hu